Blaženi Alan pod zakletvom je otkrio tri važne objave Djevice Marije!

FOTO: PROFIMEDIA

Po pobožnosti Blaženoj Djevici Mariji očitovat će se duhovi. To joj je na jedan način prorokovao starc Šimun u trenutku prikazanja Isusa u hramu kada joj je između ostalog rekao:… a i tebi će samoj mač probosti dušu – da se razotkriju namisli mnogih srdaca!

Blaženi Alan de la Roche je pod zakletvom potvrdio tri primljene objave koje mu je objavila Blažena Djevica Marija.

Prva je da su nemar, mlakost i odbojnost prema anđeoskom pozdravu (molitva Anđeo Gospodnji), vjerojatni i skori znak vječne osude.

Druga je da osobe pobožne tom istom božanskom pozdravu, imaju veliki predznak predodređenja.

Treća je da oni koji su primili od Boga milost da ljube Presvetu Djevicu i da joj s ljubavlju služe, u tome trebaju biti krajnje brižni i nastaviti je ljubiti i služiti joj sve dok ih njezin Sin po njoj ne učini građanima neba, u stupnju slave koja će biti srazmjerna njihovim zaslugama.Sveti ljudevit Montfortski u knjizi: Čudesna tajna svete krunice, naglašava:

Krivovjernici i svi đavolski sinovi, koji imaju očigledne znakove odbačenja, preziru Zdravomariju.
Doduše, još nauče Oče naš, ali ne i Zdravo Marijo. Radije bi sa sobom nosili zmiju, nego li krunicu ili ružarij.

Također i među katolicima, oni koji imaju predznak osude, ne mare za Krunicu i Ružarij. Zapostavljaju molitvu krunice ili je izmole mlako i u žurbi

Kad ne bih vjerovao ni jednoj objavi koje je imao blaženi Alan, dosta bi mi bilo moje iskustvo da se uvjerim u ovu zastrašujuću, a ipak utješnu istinu.

Vidimo kako i sljedbenici novih nauka, osuđenih od Crkve, usprkos svoje velike prividne pobožnosti, jako zanemaruju Krunicu i nastoje je pod najraznovrsnijim izgovorima izbaciti iz duha i srca osoba koje im se približavaju.

Dobro paze da javno ne osude Krunicu, Ružarij, škapular, kao što to čine Kalvinisti, ali njihov način djelovanja da uspiju u svojoj nakani je toliko više opasan i štetan koliko je podmukao.

Ako ti, dragi subrate, želiš služiti Isusu i Mariji moleći svakog dana Krunicu, pripravi se na kušnju: “Sine, ako želiš služiti Gospodinu, pripravi svoju dušu na kušnju.” (Sir 2,1)

Nemoj se zavaravati: krivovjernici, razvratnici, napola pobožni, lažni proroci, svi oni skupa s tvojom naravi iskvarenom grijehom i cijeli pakao, pokrenuti će strašne bitke protiv tebe, kako bi te naveli da napustiš i ostaviš ovu pobožnost.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI