Gospa nam je dala detaljne upute: Kako točno živjeti korizmu!

Gospina poruka svećeniku Stefanu don Gobbiju na pepelnicu 1981. u kojoj nam daje detaljne upute što činiti u korizmi

U ovim vremenima nebeska Majka traži od vas djela pokore i obraćenja. Molitva neka uvijek bude popraćena također unutrašnjim i plodnim mrtvljenjem.

Mrtvite svoja sjetila da biste mogli gospodariti nad sobom i nad svojim neurednim strastima.

Oči neka budu pravo ogledalo duše: otvarajte ih da biste primili i davali svjetlo dobra i milosti, a zatvarajte ih svakom utjecaju zla i grijeha.

Jezik neka se razriješi da bi kazivao riječi dobrote, ljubavi i istine, i zato neka svaku riječ uvijek oblikuje najdublja šutnja.

Um neka se otvori samo mislima mira i milosrđa, razumijevanja i spasenja, i nikada neka ne bude dotaknut sudom i kritikom, a osobito pakošću i osudom.Srce neka se odlučno zatvori svakoj neurednoj ovisnosti prema vama samima, prema stvorenjima i prema svijetu u kojem živite, da bi se moglo otvoriti punini ljubavi prema Bogu i prema bližnjemu.

Nikada kao danas, tolika moja pala djeca trebaju vaše čiste i nadnaravne ljubavi da bi se spasili.

U svom Bezgrješnom Srcu sve ću vas oblikovati za čistoću ljubavi. To je pokora koju od vas tražim, ljubljeni sinovi, to je mrtvljenje, koje morate činiti da biste mogli odgovoriti zadaći koja vas čeka, i izbjeći opasnim varkama koje vam moj Protivnik nameće.

U čistoći, u šutnji i u vjernosti slijedite svakog dana nebesku Majku koja vas vodi onim istim putem kojim je išao raspeti Isus.

To je put odricanja i savršene poslušnosti, patnje i žrtvovanja. To je put Kalvarije kojim i vi morate proći noseći svoj križ i slijedeći Isusa, do vazmenog savršenstva. Tada ćete i meni dati moćnu snagu zagovora, kojom ću moći provaliti zlatna vrata Srca svojeg Sina da izlije puninu svoga milosrđa…”

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI