Gospa tražila fra Smiljana Kožula da Ivanu Pavlu II preda krunicu koju je ona poljubila!

screenshot

Hrvatski fratar Smiljan Kožul uvelike je upleten u međugorska ukazanja

Pater Smiljan Kožul jedan je od najpoznatijih svećenika u Hrvatskoj zbog njegove apsolutne predanosti pozivu od Gospodina. Njegov život obilježila je snažna milost služenja hrvatskom narodu u nadahnuću Duha Svetog. Osim što je začetnika Radio Marije, pater Smiljan osnovao je i Pokret krunice za obraćenje i mir koji danas broji na tisuće članova. Pater Smiljan Kožul za svog života bio je i egzorcist te pomoćnik najpoznatijeg vatikanskog egzorcista Gabriella Amortha u Rimu. Održao je na stotine duhovnih susreta diljem svijeta, po kojima su se događala brojna čudesa ozdravljenja, obraćenja, i oslobođenja od zlih duhova.

Svake posljednje srijede u mjesecu pater Smiljan predvodi molitvu krunice za Hrvatsku kao i molitve oslobođenja, ozdravljenja i oslobođenja u crkvi svetog Križa u Sigetu, a njegove susrete pohode na tisuće ljudi. Uz to pater Smiljan duhovni je voditelj brojnih karizmatskih molitvenih zajednica, a održava susrete i za djecu s posebnim potrebama kao i za mladiće i djevojke koji žele stupiti u brak. On je neumoran radnik Božji a ove nedjelje prilikom puta u Knin na Obnovu u Duhu ispričao nam je kako je Gospa u Međugorju tražila od njega da papi Ivanu Pavlu II odnese krunicu koju je ona osobno blagoslovila i poljubila.

Bio je to početak Gospinih ukazanja u Međugorju te je pater Smiljan po Gospinoj želji bio taj koji će se unatoč zabranama pobrinuti za prijevod knjige TISUĆU SUSRETA S GOSPOM koja sadrži na tisuće razgovora s djecom u Međugorju o ukazanjima a nakon toga i za posebnu milost predanja krunice koju je Gospa Međugorska poljubila, papi.  Naime, kad je Gospa dala pateru Smiljanu krunicu za papu Ivana Pavla II. , pater Smiljan se odmah javio papi sa željom da mu je preda. No, njegov odgovor i poziv u Vatikan uslijedio je mjesecima nakon poruke, kad je fra Smiljan već i zaboravio na to. Papa Ivan Pavao II silno je želio tu krunicu te je pozvao patera Smiljana k sebi da mu je preda. Taj susret zabilježen je i fotoaparatom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI