GOSPINA PORUKA MAJKI TEREZIJI: ‘Pobrini se za njih – oni su moji’

Manje je poznato da je Majka Terezija, proglašena svetom prije par godina, imala tri vizije za svog života koje su joj bile jasan poziv na djelovanje – dovesti ljude Isusu!

Ali kako? Gospa kao i u svim drugim ukazanjima svijeta Majci Tereziji govori sljedeće: Nauči ih moliti krunicu – neka je mole u obitelji i sve će biti dobro – Ne boj se – Isus i ja bit ćemo s tobom i tvojom djecom.

Iako je riječ o osobnim porukama Majci Tereziji ove poruke velika su milost i uputa za cijelo čovječanstvo. Naučite moliti krunice u svojim obiteljima i sve će biti dobro!


U Fatimi, ne zaboravite, Gospa je rekla da je molitva krunice jedno od dva posljednja oružja protiv zloga – spas za čovječanstvo!

Majka Terezija ovako je zapisala svoje vizije: “I opet to veliko mnoštvo – na njihovim sam licima vidjela veliku tugu i trpljenje. Klečala sam blizu Gospe, koja je bila okrenuta prema njima. – Nisam vidjela njezino lice, ali sam čula kako govori: ‘Pobrini se za njih – oni su moji. – Dovedi ih k Isusu – nosi Isusa k njima. – Ne boj se. Nauči ih moliti krunicu – neka je mole u obitelji i sve će biti dobro. – Ne boj se – Isus i ja bit ćemo s tobom i tvojom djecom.’I opet isto veliko mnoštvo – bijahu prekriveni tamom. No ipak sam ih mogla vidjeti… Gospodin na križu. Gospa nedaleko od križa – a ja, poput maloga djeteta, ispred nje. Njezina je lijeva ruka bila na mojemu lijevom ramenu – dok me desnom držala za moju desnu ruku. Obje smo bile okrenute prema križu. Gospodin je rekao – ‘Ja sam te zamolio. Oni su te zamolili i ona, Moja Majka zamolila te. Zar ćeš odbiti učiniti to za Mene – pobrinuti se za njih, dovesti ih k Meni?’

O ovim spasonosnim vizijama u razgovoru za Radio Vatikan, progovorio je otac Sebastian Vazhakala, vrhovni poglavar Misionara ljubavi, muške grane zajednice, koju je utemeljila Majka Terezija!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI