Gospina poruka svijetu iz Međugorja: ‘Djeco moja….’

Svakog drugog u mjesecu Gospa daje poruku svijetu. Ovaj put poruka je važna, jer Gospa nas poziva da se vratimo Pismu!

Poruka koju je Gospa uputila u Međugorju preko vidjelice Mirjane Soldo, 2. veljače:

Draga djeco!

Vi, koje moj Sin ljubi, vi, koje ja ljubim neizmjernom majčinskom ljubavlju, ne dopustite da sebičnost, sebeljublje vlada svijetom. Ne dopustite da ljubav i dobrota budu skriveni. Vi, koji ste ljubljeni, koji ste upoznali ljubav moga Sina, sjetite se da biti ljubljen znači ljubiti.

Djeco moja, imajte vjeru. Kada imate vjeru, sretni ste i širite mir. Duša vam u radosti titra. U toj duši je moj Sin. Kada se dajte za vjeru, kada se dajete za ljubav, kada činite dobro bližnjem, moj Sin se u Vašoj duši smiješi.

Apostoli moje ljubavi, ja vam se kao Majka obraćam, okupljam oko sebe i želim voditi putem ljubavi i vjere, putem koji vodi k svjetlu svijeta, radi ljubavi, radi vjere. Tu sam jer vam želim majčinskim blagoslovom dati nadu i snagu na vašem putu jer put koji vodi mojem Sinu nije lagan. Pun je odricanja, davanja, žrtve, oprosta i mnogo, mnogo ljubavi. Ali taj put vodi k miru i sreći. Djeco moja, ne vjerujte lažljivim glasovima koji vam govore o lažnim stvarima, lažnom sjaju. Vi se, djeco moja, vratite Pismu. S neizmjernom ljubavlju vas gledam a po milosti Božjoj vam se očitujem. Djeco moja, pođite sa mnom. Neka vam duša u radosti titra. Hvala vam.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI