ISUS JOJ JE SVE OTKRIO: Sondra je posjetila raj, čistilište i pakao, evo što poručuje

Foto: screenshot YT/rawpixel

Sondra Abrahams je žena kojoj je Isus pokazao što treba otkriti čovječanstvu.

“Druga sam najmlađa od petero djece. Odgojena sam kao katolik. Moja mama je bila katolkinja, a tata se obratio nakon što je moja majka umrla. U svojim dvadesetima udala sam se za Kennetha Abrahamsa i dobili smo troje djece: Melanie, Jeffreya i Karen.

Svake sam nedjelje išla u crkvu. Nakon Drugog vatikanskog sabora imala sam loše mišljenje o crkvi. Bila sam razočarana našom crkvom. Međutim, bila sam odana Blaženoj Majci i molila sam krunicu – pobožnost koju sam naučila od svoje majke.

Djetinjstvo

Prvi put kad mi se Marija ukazala, imala sam pet godina. Rekla mi je da je moj otac ozdravio po njezinu zagovoru. Također je ponovno učinila lijepom mrtvu ružu koja je bila u vazi blizu mene. Shvatila sam da ako sam joj se molila, ona je slušala.U djetinjstvu mi je škola bila uz katoličku crkvu. Svaki dan nakon škole otrčala bih preko ulice u crkvu i otišla vidjeti kip Gospe od La Salette. Zapalika bih svijeću nadajući se da će prestati plakati. Tada bih kleknula pred Isusom, istrčala kroz vrata i otišla kući.

Umrla je u 30. godini odvedena u pakao raj i čistilište gdje joj je Isus otkrio zapanjujuće detalje smrti i vječnosti, kako se završava u paklu, a kako je malo potrebno za raj, kako duše u čistilištu trebaju naše molitve, u čijem je društvu bila Gospa… >>>više na vjera.hr

Facebook Comments

Loading...
DIJELI