ISUS JU JE UPOZORIO: ‘Trebali bi nadvisiti i anđele, ali ne koriste ovu milost’

Katy Rivas svjedočila jednoj od najpoznatijih duhovnih stvarnosti svete mise.

Prikazano joj je slavlje neba koje silazi na svakoj svetoj misi među ljude, zapravo najveće čudo koje se događa svaki dan u svim crkvama svijeta, a koje često ne vidimo.

Sve što je Katy Rivas doživjela ispisala je u svojoj knjižici “Sveta misna žrtva” koju je dosad pročitalo milijun vjernika diljem svijeta.


U knjižici je ispisan razgovor s Isusom Kristom.

Katy Rivas upitala je Isusa što je to sveta misa?“Sveta misna žrtva, to sam ja sam. U njoj sam produžio svoj život i svoju žrtvu križa zauvijek među vama. Bez zasluga mojeg života i moje krvi, što još imate s čime biste stali pred mog Oca? Ništa, bijeda i grijeh. Vi biste zapravo morali nadvisiti anđele i arhanđele u krepostima, je oni ne dolaze do uživanja i nemaju to blaženstvo, da me mogu primati kao hranu, a vi to imate. Oni piju samo jednu kapljicu iz izvora žive vode, a vi ste dobili milost primati mene samog. Vi imate cijeli ocean žive vode, da bi pili iz njega.“

Na pitanje koliko ostaje s nama nakon svete Pričesti, Isus je odgovorio da onoliko koliko ga želimo imati uz sebe. Upozorio je da on nas nikada ne napušta, ali da mi njega često ostavljamo samoga. Rekao je i da želi rado sa svakim čovjekom sve dijeliti, biti dio obitelji, biti dio našeg života, ali mu ne dajemo prostora.

“Ja sam uvijek s vama. Ali vi ste ti koji me napuštate i ostavljate samog. Misa je završila i vi odlazite iz crkve, i već je to kraj kršćanskog držanja prema životu i odlukama, to je kraj s Isusom. Ispunili ste nedjeljnu obvezu i tim je sve učinjeno, a vi uopće ne mislite na to, da biste me obradovali da podijelim s vama obiteljski život, barem ovog dana, Dana Gospodnjeg”, govori joj Isus.

Napominje da svaka kuća ima prostore za sve djelatnosti koje su nam potrebne za život, prostoriju za kuhanje, spavanje, odmor ali rijetki su oni koji imaju prostoriju, kutak za Isusa. Također, vrijeme. Isus joj govori da ljudi imaju sve isplanirano, dane, živote, godine, godišnje odmore, za sve mogu odvojiti svoje vrijeme ali u taj raspored gotovo nikad ne stave vrijeme za Njega.

“Ja znam sve. Ja čitam u najdubljoj dubini vašeg srca i poznajem vaše najtajnije misli, ali sviđa mi se, kad mi pričate o vašim stvarima. Raduje me, kad mi dopuštate sudjelovati u vašem životu kao članu obitelji, kao najintimnijem i najboljem prijatelju. Kolike milosti čovjek gubi samo stoga, jer Mi ne ostavljaju mjesta u svojem životu”, riječi su koje se nalaze u Rivasovoj bilježnici.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI