KATOLIČKA MISTIČARKA PROREKLA NOTRE DAME: Vatra je upozorenje za ovu opasnost koja dolazi!

Mnogi se slažu da je vatra Notre Dame upozorenje, evo i na što bi se moglo odnositi

Blažena Ana Katarina Emmerich, poznata stigmatičarka i mistična katolička duša 19. stoljeća od najranijeg djetinjstva prima vizije i izniman dar razlikovanja svetog i profanog od zlog kako u materijalnim tako i u duhovnim stvarima.

O svojim vizijama skromno je i ponizno šutjela i živjela u siromaštvu.  Ulaskom u samostan 1802. godine vizije se intenziviraju ali i trpljenja. Uskoro dobiva mistične rane Kristove, odnosno stigme koje bolno krvare i ne uspijeva ih više skrivati. Godine provodi u boli prikovana za bolesnički krevet te primaporočanske vizije od kojih se mnoge odnose na budućnost Katoličke, Kristove crkve.

Jedna od vizija obuhvaća i crkvu u plamenu koja predstoji velikom trećem svjetskom događaju nakon kojeg će Crkva sjajno uzletiti. Mnogi se slažu da je riječ upravo o crkvi Notre Dame koja je prošlog tjedna gorjela pred očima svijeta.

“I vidjeh sliku velike crkve s vrlo visokom tornjem u jednom velikom gradu na obali velike rijeke.

Uokolo crkve vidjeh mnoštvo otmjenih ljudi ali i stranaca koji svi kao da su tu bili poslani, s keceljama i zidarskim lopaticama, po zadatku srušiti toranj i crkvu.

Njima su se pridružili i drugi stanovnici te zemlje, ali i svećenici, pa čak i visoki vjerski dostojanstvenici koji svi pripadaju nekoj tajnoj sekti. Sve me to tako jako rastužilo. Usrdno zamolih svog zaručnika Isusa da pomogne, da ne dozvoli trijumf neprijatelja.

U taj tren sukne veliki plamen iz tornja šireći se prema krovu crkve, prijeteći da sve proguta.

Ali, plamen je ranio i mnoge koji su radili na požaru i rastjerao ih. A crkva je ipak opstala. Rečeno mi je da će spas doći tek nakon velike oluje – trećeg velikog svjetskog događaja. Vatra je bila znak upozorenja za veliku opasnost koja dolazi. Tek nakon nadolazeće oluje, “trećeg događaja svjetskih razmjera”, bio bi moguć ponovni sjajni uzlet Crkve.

Objava se može zbog mnogih potankih opisa uistinu odnositi na katedralu Notre Dame, tim prije što je malo poznato da je osim Gospi Notre Dame posvećena i sv. Stjepanu i sv. Germanu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI