Kršćani čudesno odgovorili Madonni u srcu Washingtona! ‘Ženo, Isus te ljubi’!

Kršćani iznenadili svojom reakcijom na Madonnine izljeve mržnje prema njima!

I dok je predsjednik Donald Trump odlučio Madoni uzvratiti nazvavši je ‘odvratnom’ zbog njezina vulgarnog govora na nekidašnjem Maršu Žena, kršćani koji su sudjelovali na Maršu za život u petak izabrali su malo drugačiji pristup!

‘U ime Isusa Krista molimo te Gospodine da blagosloviš Madonnu, da je prosvijetliš, da je očuvaš’, orilo se usred Washingtona u molitvi za Madonnu u kojoj je sudjelovalo stotine tisuća ljudi. Oni su molili za  da Madonna spasi svoju dušu.  S ovom molitvom okupljenima se obratio radijski voditelj Eric Metaxas, koji je pozvao kršćane diljem svijeta da umjesto ogorčenosti na pjevačicu, na nju izlijemo obilje Božjeg blagoslova jer nas Gospodin poziva da ljubimo svoje neprijatelje. Tako je Erik pred mnoštvom uzviknuo: Madonna Isus te ljubi, On te voli, a mi ćemo moliti da njegova ljubav prema tebi bude otkrivena kao i svima drugima koji su sudjelovali na maršu žena ni ne znajući za što navijaju!

Njegova molitva izazvala je oduševljenje i skandiranje publike.


Podsjetimo, Madonna je na Maršu žena protiv Trumpa u govoru prepunom vulgarizmima iskazala nevjerojatan bijes i ljutnju na američkog predsjednika što su joj zamjerili čak i njezini pristaše.

No, ovim čudesnim događajem, masovnom molitvom u centru Washingtona kršćani su pokazali veličinu Isusa Krista koji prebiva u njima. Nema ljutnje, samo Krist koji ljubi i najokorijelije grešnike! Slava Isusu! 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI