MOLITVA MAJKE TEREZIJE: Preko nje možemo primiti Isusa u svoje srce, svaki dan

Sveta Majka Terezija preminula je 5. rujna 1997. godine. Čitav život je provela služeći siromašnima, bolesnima, siročadi i onima koje je svijet zaboravio i odbacio.

Dobitnica je Nobelove nagrade za mir. Inspirirala je svojom bezuvjetnom ljubavi u Kristu milijune ljudi, nevažno jesu li katolici ili su neke druge vjere.

Uspjela je kroz čistu neokaljanu ljubav prema odbačenima ujediniti svijet u toj ljubavi male i velike, slavne i neslavne, siromašne i bogate.


S Kristom u srcu, s nevjerojatnom poniznosti činila je čudo u svijetu. Imala je mudrost Duha Božjeg koja odudara od svega što svijet nudi i čini. Znala je da je upravo molitva sredstvo preko kojeg Isus silazi u naša srca. Ostavila nam je ovu molitvu i rekla da je upravo to molitva preko koje možemo primiti Isusa u svoje srce, svaki dan:

“Dragi Isuse, vjerujem da si Ti Sin Božji i moj Spasitelj. Potrebna mi je Tvoja ljubav, da me očisti od mojih grijeha i nedjela. Potrebno mi je Tvoje svjetlo da odagna moju tamu. Potreban mi je Tvoj mir da ispuni i zadovolji moje srce. Otvori vrata svoga srca i molim Te da uđeš u moj život i udijeliš mi dar vječnoga života. Amen.”Facebook Comments

Loading...
DIJELI