Molitva Srcu Isusovu kojom je Padre Pio izmolio tisuće čuda

Molitva kojom je čudesni svetac izmolio brojne milosti za druge...

Sveti Pio iz Pietrelcine imao je svoju omiljenu molitvu koju je molio za svakoga tko ga je tražio da moli za njegovu nakanu. Svaki dan, Padre Pia tražili su molitvu brojni ljudi, bilo osobno ili pismom, a u tisuće slučajeva po molitvi Padre Pia, Bog je i odgovorio, kroz nebrojene milosti.

Molitva jei snažna jer poziva Isusovo srce da nam se smiluje u našim prošnjama. Isusovo srce je zaista puno ljubavi i suosjećanja i ova molitva jača nas u vjeri prema toj ljubavi. Ali, iznad svega, ova molitva mora se moliti s iskrenom vjerom, kako ju je molio i Padre Pio, a to je vjera da će nam Otac dati ono što je dobro za nas, a ne nužno ono što mi mislimo da je dobro za nas…

Evo kako je e Padre Pio molio za nakane drugih:

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, pitajte i primit ćete, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se.’ Evo, ja kucam, tražim i pitam milost …… (ovdje navesti zahtjev)
Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu ….

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, ako nešto zaištete Oca u ime moje, on će vam dati.’ Eto, u Tvoje ime, ja molim Oca za milost …… , (ovdje navesti zahtjev)

Oče naš …. Zdravo Marijo … . Slava Ocu…

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, nebo će i zemlja uminuti, ali riječi moje ne, neće uminuti.’ Ohrabren tvojim nepogrešivim riječima sada tražim milost … .. (ovdje navesti svoj zahtjev )

Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu …

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve svoje povjerenje u Tebe.

O Presveto Srce Isusovo, kojemu je nemoguće ne imati sućuti prema nevoljnicima, smiluj se nama jadnim grešnicima i udijeli nam milost koju tražimo tražiti od vas, kroz Žalosno i Bezgrešno Srce Marijino.

Živjela Sveta Kraljica! Sveti Josipe poočime Isusov, moli za nas.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI