MRŽNJA NA ISTINU Tražitelj azila izbo kršćanku nožem u Austriji jer je čitala Bibliju!

screenshot/Facebook

U 2016. godini pobijeno je više od 90 tisuća kršćana zbog vjere, većinom na Bliskom istoku. Posljednjih godina progoni su se preselili i na europski kontinent.....

Dvadeset dvogodišnji (22)  tražitelj azila iz Afganistana napao je i izbo 50-godišnju kršćanku dok je čitala Bibliju u centru za azilante u Austriji.

Austrijanku i njezinog muža pozvali su kršćani koji su boravili u centru za Azil u mjestu u sjeverozapadnoj Austriji kako bi razgovarali o Bibliji, navodi britanski Daily Express.

Žena, koju još nisu identificirali lokalni mediji, preživjela je napad jer je imala na sebi debelu zimsku jaknu kada ju je napao. Zadobila je nekoliko ozljeda nakon što je pala na leđa pod silom napada azilanta.

 Incident, o kojem su pisale austrijske novine Kronen Zeitung, dogodio se u kuhinji centra gdje je žena počela čitati Bibliju azilantskim kršćanima. Mladić je uzeo kuhinjski nož te napao kršćanku. Optuženi je uhićen i odveden u zatvor u Welsu, oko 35 kilometara od Timelkama. Muškarac je navodno naveo ”osobne probleme”??! te je tijekom policijskog ispitivanja priznao da je pretjerao s reakcijom. Dodao je kako nikada ranije nije vidio ženu, piše novi zivot.
Zanimljivo je kako se u napdau na kršćane od strane muslimanskih migranata često spominju ‘osobni problemi’ koji su ih naveli na napad a nikako ne i religijska pozadina u kojoj su odgajani.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI