‘Nitko joj ne može pomoći, samo Bog’ – ujak slavne pjevačice pozvao na molitvu!

Ujak poznate pjevačice iznenadio je javnost jer ju je javno pozvao na molitvu i zaključio da joj može pomoći jedino Bog!

Selena Gomez treba prestati sa svojim raskalašenim životom prije nego što bude prekasno, poručio je u razgovoru za Radar Online Artemis Arzola, ujak slavne pjevačice. Razlog za taj njegov apel je lupus, bolest s kojom se pjevačica već godinama bori, prenosi Jutarnji.hr.

“Samo treba moliti i osjetit će mir. Nitko slavan ne može joj pomoći, samo Bog”, rekao je  njezin zabrinuti ujak.

Kako piše spomenuti portal, Selena će možda morati i na transplantaciju bubrega koja bi bila spasonosan potez u ovoj situaciji.

 “Ona je mlada, a Hollywood je prepun brojnih iskušenja, ali ona treba da počne da se brine za sve. Lupus preuzima njeno tijelo unatoč lijekovima koje uzima. Svoje zdravlje treba shvatiti ozbiljno, sad više nego ikad”, govori njezin zabrinuti ujak.

Zbog teškog zdravstvenog stanja Selena je već dva puta hospitalizirana, a prošla je i kemoterapiju. U rujnu prošle godine se prijavila na rehabilitaciju zbog emocionalnih problema i depresije.Selenina obitelj tako tvrdi da mladoj pjevačici i njezinom psihofizičkom stanju ništa ne može pomoći samo Bog pomoći, te ju javno pozivaju na molitvu.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI