Ostvaruju se Isusove Riječi, a mnogi ne znaju ništa o tome!

Britanski mediji bruje o rabinu koji je navodno dao datum dolaska Isusa Krista!

Jedno od najsnažnijih upozorenja ali i proročanstava našeg Gospodina Isusa Krista je ono u kojem on govori:“Pazite, da vas tko ne zavede! Jer će mnogi doći u moje ime i reći: “Ja sam. I mnoge će zavesti. Ako vam onda tko rekne: “Ovdje je Krist? Ondje je on! ne vjerujte!Jer će ustati lažni Kristovi i lažni proroci i činit će znake i čudesa, da zavedu, ako je moguće, i izabrane.”

Ovo je jedno od najvažnijih upozorenja upravo zbog toga što se sve ostvaruje sada. Naime, ustaju mnogi koji u današnje vrijeme govore da znaju kada će doći Krist, mnogi koji govore da su sam Krist ali i mnogi koji čine čudesa i znake kako bi zaveli čak i izabrane, kako je Krist i najavio! Zaista, više nego ikada u povijesti čovječanstvo s invazijom novih proroka, čudotvoraca, magičara, raznih zvjezdanih zavodnika i sotonskih majstora. A najtužnije od svega je to što zaista mnogi kršćani – nasjedaju! Velik je broj onih vjernika koji se koriste uslugama kojekakvih čudotvoraca, i lažnih spasitelja koji hodaju svijetom i uz potporu svih institucija zavode mase. U tolikoj mjeri da smo nedavno od jednog vjernika(tako se predstavio) primili pitanje: Zašto je reinkarnacija nespojiva s Isusom? Meni su na tečaju joge rekli kako je i Isus naviještao reinkarnaciju!

Nevjerojatno, ali iz ovog pitanja posve je jasno što se događa. Stare poganske i mnogobožnjačke religije napadaju kršćanski zapad lukavo i to ne tako da će izbaciti Isusa već će preko njegovog imena naviještati sotonsko smeće!

Britanski mediji sada su otišli korak dalje i objavili zamislite, točnu godinu Isusova dolaska. Iako je Isus posve jasan po tom pitanju i kaže: ”A o onom danu i času nitko ne zna, pa ni anđeli na nebu, ni Sin, nego samo Otac. Pazite! Bdijte jer ne znate kada je čas.” (Marko 13,32-33)

No, iz komentara ljudi iz vijesti koja će vrlo vjerojatno stići i na naše prostore vidljivo je da će mnogi nasjesti na predviđanje židovskog rabina Josepha Bergera (to što je židov koji ne vjeruje u Krista nikom nije sumnjivo) iz Jeruzalema koji je predvidio da će se Isus Krist vratiti na Zemlju 2022. godine!Kako prenosi britanski Daily Star, rabin smatra da će to biti dan kada će se sudariti dvije zvijezde koje će pokrenuti drevno proročanstvo, što objašnjava dugogodišnjim najavama da kada mesija bude dolazio, on će biti “u pratnji jedne ili više zvijezda.” On dodaje i da je sve to rezultat ostvarivanja 500 godina starog talijanskog proročanstva, što je dodatno podgrijalo strah od apokalipse, a upravo taj strah koji je pokrenut izjavom ovog rabina daje nam naslutiti da je riječ o lažnom proročanstvu koje prije najavljuje dolazak samog Antikrista (židovskog Mesije) a ne i Krista koji kako je rekao dolazi iznenadno: Budite dakle budni, jer ne znate, kad dolazi gospodar kuće, je li uvečer ili u ponoći ili u pijetle ili ujutro. Mogao bi doći iznenada i naći vas gdje spavate.Što vama kažem, kažem svima: “Budite budni!”

I još jedna važna stvar, dolazak Isusa Krista na zemlju ne znači da će nas zahvatiti apokalipsa kako su to izvijestili brojni mediji, već upravo suprotno bit će to dan radosti i veselja, slavlja bit će to dan kada će baštinici ući u Kraljevstvo nebesko. Zbog toga, na nama je da izdržimo. I lažne proroke, i proročanstva i apokalipse, razne izjave kojih će svakog dana biti sve više, ratove i razna čudesa, lažne spasitelje jer svi oni zapisani su Riječi Isusa Krista koja se ostvaruje pred našim očima. Na nama je da to prepoznajemo i strpljivo u poniznosti očekujemo dan kada će Kraljevstvo nebesko doći po malene!

I samo je jedna istina: Približilo se Kraljevstvo nebesko, doista!

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI