OVO SU ČULI MILIJUNI: Bog preko njega ostavio potresnu poruku za čovječanstvo!

Youtube screenshot

Bolovao je od raka i znao da mu se bliži kraj. Zamolio je sina za jednu uslugu – da svijetom podijeli njegovu zadnju poruku, poruku o Bogu.

Herbert Broome umro je ubrzo nakon što je videouradak objavljen na Youtubeu, a njegov sin održao je obećanje, podijelio je očevu poruku, posljednju i najvažniju.
Herbert je bio zaštitar i kao takav znao je puno o sigurnosti. No, ono što je poručio ljudima nema veze s njegovim poslom.

“Za grešnike nema sigurnosti. Kako ćete se osigurati u ovom grješnom svijetu. Jedini način je prihvatiti Isusa kao jedinog spasitelja”, kazao je umirući starac, dodajući kako je “sva sigurnost u Bogu”.
Raj je stvaran, ali i pakao poručio je Herbert, moleći ljude da ozbiljno shvate njegovu posljednju poruku, najvažniju koju je u životu dao.
“Bog mi je pokazao trenutak raja. Vidio sam anđela”, ispričao je starac susprežući suze.

Ali vidio je i pakao. Bog mu je, kako je rekao, pokazao i to grozno mjesto.
“Pakao je strašno, strašno mjesto. Ne želim vidjeti ikoga da ide tamo, ne možete ni zamisliti kako je grozno. Čuo sam mrmljanje tisuće glasova, svi u isto vrijeme”, ispričao je drhtavim glasom.

“Kažem vam, morate odabrati. Ne stavljajte svoje povjerenje i ljubav u novac, kuće… samo je Bog stalan i nepromjenjiv” ‘Isusovo ime, ime je koje spašava svijet’.Vrlo potresan video u kojem starac na umoru govori ove riječi do sada je pregledalo više od 4 milijuna ljudi. Njegova djeca zbog veće kontole i sigurnosti same poruke onemogćili su prenošenje videa tako da video s porukom svijetu pogledajte ovdje.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI