Porin za najbolji album popularne duhovne glazbe

Album Čede Antolića i zbora "Hrid" u nakladi Laudata osvojio Porina za najbolji album popularne duhovne glazbe.

Album “Božićne pjesme” Čede Antolića i zbora “Hrid” u naldadi Laudata osvojili su Porina za duhovnu glazbu. Na 24. dodjeli diskografskih nagrada koja se održala 17. ožujka u splitskoj Spaladium areni ova nagrada je dodijeljena albumu čiji je producent Matija Antolić.

– Što znači dobiti Porina? Nagrada je to za stvaralaštvo, za upornost i talent. Glazbeno putovanje s Gospodinom je smisao i veselje, hvala mu na darovima. Živimo na toj stazi na kojoj pjevamo Bogu i ljudima iskreno i predano. Hvala svima koji su to prepoznali— poručio je Čedo Antolić.

U istoj kategoriji nominirani su i albumi “Svake slave dostojan” grupe Emanuel i “Uskrsfest 2016.” raznih izvodača. Laudato je izdavač još jednog Liorra albuma na ovogodišnjem Porinu i to u kategoriji Najboljeg albuma folklorne i klapske pjesme, “Oj, Betleme, Betieme”Folklornog ansambla SKUD-a Ivan Goran Kovačić.

– Popularizacija duhovne glazbe je naša misija. To je glazba koja razmatra, govori, potiče i nadilazi umjetnost. Zahvalni smo pobjednicima iz naše izdavačke obitelji, ali i nominiranim autorima unutar diskografske kuće koji su izrasli u druge kategorije te promiču vrijednosti izvan njih – izjavila je direktorica grupe Laudato Ksenija Abramović.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI