PREPOZNAO VAŽNOST MOLITVE: Trump inauguraciju započinje molitvom i čitanjem Biblije!

Molite za vladare naroda!

Prijetnje smrću, zastrašujući pritisak liberalnih medija, prokletstva, vrijeđanja i gotovo 300 tisuća prosvjednika (većinom plaćenih) očekuje se na inauguraciji budućeg predsjednika Donalda Trumpa. Zaista, ovo će biti povijesni događaj jer ako se i ništa ne dogodi već se sve dogodilo, već se sve razotkrilo. Najviše su se razotkrili demokrati kao i demokracija koju isti propagiraju a koja nema veze s demokracijom već s užasnim fašističkim metodama ugnjetavanja  demokratski izabranog budućeg predsjednika.

Tolika silina mržnje i bijesa prema ovom čovjeku je gotovo pa neviđena u novijoj povijesti a s ‘nabrijavanjem’ ljudi protiv Trumpa pa čak i pozivom na njegovo ubojstvo zaigrao se i CNN te objavio prilog koji poziva na ubojstvo budućeg predsjednika izvještavajući o njegovu nasljedniku koji bi ga mogao zamijeniti ukoliko Trumpa doista ubiju na dan inauguracije! U prilogu objašnjavaju da bi u tom slučaju nasljednik mogao biti čovjek iz administracije Baraca Obame čime na jedan posve nenormalan i morbidan način ohrabruju demokrate da učine nešto kako bi na vlast ipak došao -‘njihov čovjek’.

Ako ovo nije alarmantno i ako ovo nije poziv svim kršćanima da zavape Bogu da spasi ovaj svijet, ne znamo što je. Da trenutna situacija, odnosno bitka u totalno polariziranoj Americi nije samo svjetovna već i izrazito duhovna primjetili su i brojni kršćani koji su se probudili i staju u obranu Trumpa. Shvatio je to i sam Trump koji je inauguraciju odlučio započeti upravo molitvom i čitanjem Božje Riječi. Naime  dan inauguracije za Melaniju i Donalda Trumpa počinje doručkom nakon čega slijedi privatna molitva s biskupima u  crkvi svetog Ivana u Washingtonu u 8:30 sati po lokalnom vremenu a u 14: 30 po europskom.  Tek nakon molitve i čitanja Božje riječi slijedi ostatak protokola.

No, kršćani u Americi mole već danima a i Alex Jones, jedan od novinara koji su podržavali Donalda Trumpa započeo je dan molitvom i pozvao ljude na molitvu kako bi zaštiti Trumpa od svih zala koje mu spremaju! Od same predsjedničke kampanje kršćani u Americi ne prestaju moliti za predsjednika. Nakon što su molili za njega i u samoj kampanji sustavno pozivaju kršćane diljem svijeta da nastave moliti za njega  jer kako kažu prepoznaju veliku bitku oko života budućeg predsjednika.

Nakon skupa prošlog tjedna kada su stotine kršćana na ulicama Washingtona molili za predsjednika i njegovu administraciju pojavila se i inicijativa koalicije kršćana iz svih crkvenih linija koji pozivaju na ujedinjenu molitvu za novoizabranog predsjednika Donalda Trumpa tijekom njegovih prvih 100 dana u uredu.

Njihova misija je kako kažu pozvati nebo da promjeni duhovnu klimu u američkom narodu.

‘Predsjednik Trump imat će vrlo agresivnih 100 dana politike. Ako mi ne dignemo svoj glas u molitvi za ovog predsjednika i njegovu politiku, onda nećemo imati pravo prigovora o tome što se događa u tom vremenu’, navode iz inicijative ujedinjenih kršćana

Koalicija uključuje i dobro poznate evangeličke vođe pa je zamah kampanje podosta velik. Televizijska kuća CBN News izvještava da SAD doživljava veliko kršćansko buđenje. Napominju da se diljem SAD-a kršćani dižu u molitvi za predsjednika, a ovom trenutku mobiliziraju se i drugi molitveni ratnici koji mole ne samo za Trumpa, već i za Bena Carsona i druge najavljene članove administracije.

Pastor Leon Benjamin iz Richmonda, Virginia, obratio se u ime afro-američke zajednice koja je izrazila zabrinutost da će im Trumpova administracija stvoriti probleme. ‘Moramo se nadati najboljem’, rekao je Benjamin za CBN News. ‘Nije bitno tko je u Bijeloj kući, dokle god imamo vjere da nas Bog nije zaboravio i da nas nije ostavio zbog smjene vlasti. Bilo bi strašno za nas kao pastore i vođe da kažemo: O Bože, sada smo propali! Umjesto toga, nadamo se, i molimo,’ rekao je kršćanski pastor. Iz inicijative ujedinjenih kršćana u molitvi 100 dana molitve za Trumpa, kroz globalnu kampanju poručuju: ‘Ako ne molimo za vladare nemojmo žaliti nad njihovim odlukama. Molite za one koji vladaju pa ćete vidjeti Božja čudesa’, poručili su i na jedan način poslali poruku koja je potreba cijelom svijetu. Molite za vladare naroda!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI