PRIPREMITE SE 2017. godina – 300. obljetnica MASONERIJE – instrumenta Sotone!

Slobodni zidari u Rimu 1917. u tijeku I. svjetskog rata, slavili su svoju 200-godišnjicu. Tad su javno objavili Crkvi rat. Oblijepili su Rim svojim plakatima na kojima Lucifer gazi sv. Mihaela, razvili crne zastave Giordana Bruna i došli pred Vatikan! Pripremite se, upozoravaju biskupi!

Krajem prošle godine biskup Athanasius Schneider, jedan od najznačajnijih i najistaknutijih biskupa danas, održao je u španjolskoj Sevilji zanimljivo predavanje pod naslovom “Marija, pobjednica svih hereza”
Prošlog stoljeća tako ju je slično nazvao i blaženi papa Pio IX u svojoj buli iz 1854 Singulari quodam: Marija, pobjednica i zatornica svih hereza.
Bilo je to vrijeme i objave dogme o Marijinom bezgrješnom začeću. U svom predavanju biskup Schneider govorio je poglavito o masonima i njihovu djelovanju.

Naime, 2017.godina  bit će obilježena mnogim značajnim obljetnicima.

U Njemačkoj će pod velikim medijskim pokroviteljstvom biti slavljena 500. godišnjica reformacije i Luthera i time će biti bačena u drugi plan dva vrlo velika i znakovita događaja: Boljševička oktobarska revolucija prije 100 g. koja je bila početak vladavine i širenja komunizma (te početak proljevanja krvi mučenika na koje upozorava Gospa Fatimska) koji i danas ima pristaše bar u petini čovječanstva, ali i pojava Gospe u Fatimi koja je svojim porukama djeci skrenula pozornost svijeta na događaje u Rusiji samo godinu dana prije izbijanja komunističke revolucije.

Ali još jedan važan događaj slavit će se ove godine a to je 300 godina od osnivanja prve Velike lože u Londonu 1717. Ona je pojam i mjerilo svih drugih loža u svijetu.

Biskup Schneider poznati je zagovaratelj dostojanstvenog prićešćivanja, zalaže se za povratak sakralnosti Svete Euharistije. Objavio je više spisa o sv. Pričesti – preporuća primanje hostije klečeći kao što ju je bio ponovo uveo papa benedikt XVI kod papinske mise. Osim toga on je veliki borac za Sakrament braka i ispovijedi. Za vrijeme protekle Sinode u Vatikanu objavio je publikaciju “100 pitanja i odgovora” kojom ne podupire najnovija stremljenja u crkvi da se sv. sakrament dijeli necrkveno rastavljenima a ponovo, dakle onima koji ne poštuju sakrament braka vjenčanima
U Sevilji je Schineider  govorio o “Tajnom društvu” koje i nakon 300 god. svog postojanja ne izlazi iz sjene, o njihovom opskurnom u isto tako revolucionarnom i subverzivnom djelovanju protiv Katoličke crkve.
Nazvao ih je ” Instrumentom sotone”.
Biskup iz Astane nadovezao se na predavanje biskupa Schneidera i podsjetio na izvještaj sv. Maksimilijana Kolbea o agresivnoj proslavi Slobodnih zidara u Rimu 1917. u tijeku I. svjetskog rata, kad su masoni slavili svoju 200-godišnjicu. Tad su javno objavili Crkvi rat. Oblijepili su Rim svojim plakatima, razvili crne zastave Giordana Bruna i došli pred Vatikan.
Na plakatima je bio anđeo sv. Mihael kojeg je, pobjeđenog, gazio po zemlji sam Lucifer.Nakon toga je Kolbe, tada student na Gregoriani, odlućio onovati Vitezove Bezgriješne, Militia Immaculatae, i tak se suprotstaviti sotoninim akcijama. Biskupi su jednoglasni – moramo se pripremiti za duhovni boj i pred ovu značajnu obljetnicu!
“Cilj masonerije je iskorijeniti cijelokupni nauk Božji, naročito katolički” – rekao je biskup Schneider – zato se osnivaju tako mnogobrojna tajna društva. ” Osnovno im je uništenje svakog morala i to stoga jer samo tako se može uništiti katoličanstvo, logičkim argumentima ono se ne može uništiti”. Po tom principu je djelovanje slobodnih zidara sad je vrlo aktualno- dodao je biskup iz Astane

‘Ne bojte se, ali se naoružajte silom odozgo, jer bez sumnje  Blažena Marija Djevica na kraju će uništiti najveću herezu svih vremena: herezu Antikrista, herezu masonerije’ – zaključili su biskupi.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI