SIMONA ISKRENO PRIZNALA: ‘Tražim samo da budem ništa, kako bi mi moj Bog bio sve u svemu’

Foto: LaudatoTV/Youtube

“Bila sam slijepa a sada vidim, bila sam gluha a sada čujem. Gospodin mi je vratio dostojanstvo djeteta Božjeg. On je alfa i omega u mome životu i u sebi me uskrisio iako sam bila potpuno na dnu”, posvjedočila je Simona Mijoković gostujući u emisiji More milosrđa na Laudato televiziji.

Iako je bila starleta i živjela životom blještavila i kamera, u kojem se sve okretalo oko užitaka, tjelesnosti, novca, slave i moći shvatila je da zapravo ne živi istinskim životom već je okružena lažnim sjajem.

Gospodin joj je, kako kaže, otvorio oči i sada svijet može promatrati pogledom vjere. Danas ima predivnog muža i četvero djece, a Bogu svakoga dana iskazuje zahvalnost za sve ono što je učinio u njenom životu i što i dalje čini.


“Moje srce uvijek govori: Tražim samo da budem ništa kako bi mi moj Bog – Spasitelj i Otkupitelj bio sve u svemu”, kazala je Simona upozorivši kako se grijeha treba kloniti, a kada se u grijeh upadne, treba ga ispovjediti.

Kazala je također da je joj želja, kada ljudi čuju njeno ime, da shvate kako je Bog živ – On je Emanuel, Bog s nama i nikada nas ne napušta. Svojim životom želi svjedočiti o Bogu i za Boga živjeti. Svjesna je kako do svake promjene postepeno dolazi, a obraćenje je cjeloživotni proces. Napasti su i dalje tu, one svakodnevno postoje, ali Simona ima mir u svome srcu i neslomljiv oslonac pronalazi u Bogu.“Pronašla sam Onog kojeg ljubi duša moja. Cijeli život maštala sam o savršenoj ljubavi, izlazila u diskoteke i u svakome muškarcu tražila savršenstvo, ali savršen je samo Bog.”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI