SOTONIN SLJEDBENIK KRENUO PUTEM OBRAĆENJA: Pisao Gospi u Lourdes, evo kako mu je pomogla

Pixabay

Rob Miller svakako ima priču za ispričati. Nisi mogao dublje ući u okultno od njega. Tijekom razdoblja od dvadeset sedam godina, čovjek iz Missourija vidio je svašta. Psihički fenomeni. Duhovno medijstvo. New Age. Wicca. Vještičarenje. Santerija. Sotonizam. Vudu. I što je najgore, afrička praksa u mrklom mraku koja se zove Palo Mayombe.

Miller je čak posjedovao okultnu knjižaru-trgovinu ritualima. (Jedan od njegovih posjeda bio je “nganga lonac” (kotao) koji su ritualisti koristili za “hvatanje demona”, pohranjujući ih za buduću upotrebu. U lonac, prije nego što ga je posjedovao, otišao je sam i žrtvovao životinjsku i ljudsku krv, ljudsku vratnu kost, grobljansku zemlju, bilje i razne druge užasavajuće stvarnosti.

Rob sve to detaljno opisuje, u dobro izrađenoj, fascinantnoj novoj knjizi, Sotonina zamka, koju savjetuje da se čita nakon recitiranja molitve svetog Mihaela.

Ovo je tip koji je držao seanse – kanaliziranje duhova – i povrh svega, bio je majstor mason.

Gotovo tri desetljeća – ali iz svega se trijumfalno izvukao nakon pisma koje je poslao u Lourdese (adresa na kraju teksta).Putem obraćenja krenuo je zbog ogromnih strahova i vizija demonskog koje su ga počele slijediti >>>>više na vjera.hr

Facebook Comments

Loading...
DIJELI