SRAMOTNO Muslimanka u katedrali citirala stihove iz Kurana koji negiraju ISUSA KAO SINA BOŽJEG!

Ne, nije istina da kršćani i muslimani vjeruju u istog Boga! Toga su ljudi Bogu hvala sve više svjesni pa su s razlogom ljuti na situaciju u kojoj muslimanka u katedrali negira Krista kao Boga!

Djevojka je tijekom euharistijskog bogoslužja u Episkopalnoj katedrali svete Marije citirala stih iz Kur’ana koji negira Isusa Krista kao Sina Božjeg. Događaj koji je šokirao kršćane diljem svijeta se zbio u crkvi u Glasgowu na blagdan Bogojavljanja ili Sveta tri kralja. Stihovi iz Sure 19 negiraju Isusa kao Sina Božjega koji ne treba biti čašćen, a video snimka je objavljena na YouTubeu. Iz snimke je vidljivo da djevojka recitira tipičnim islamskim stilom. Govori o islamskom zapisu Isusova rođenja, kao i o Mariji koja je bila ”posramljena” nakon rođenja, dok je čudnovati Isus progovorio iz kolijevke – nešto što ne nalazimo u Svetom pismu. Sve završava pjevanjem 35. stiha, a govori o tome kako veličanstveni Allah nema sina, dok 36. stih glasi: ”Allah je moj Gospodin i tvoj. Slavite Njega. To je pravi put.” Katedrala je na Facebooku pozdravila čitanje Kur’ana nazivajući to ”prekrasnim događajem” te uskoro obrisala objavu. Nije nam jasan stav kršćana koji dopuštaju muslimanki da pjeva usred katedrale nešto što je bogohulno i potpuno suprotno kršćanskom uvjerenju, piše novizivot. S druge strane moramo biti svjesni da pod pritiskom modernizma i nove agende jedinstva bez boga, koja se uvukla i u neke dijelove Katoličke crkve veliki broj vjernika sustavno ponavlja kako je sve to isto, kako kršćani i muslimani vjeruju u istog Boga te kako svi zajedno slavimo ljubav i mir. Postoje oni koji sustavno ponavljaju – jedan je Bog, a da Isusa niti ne spominju!

Iako bi svakom zdravorazumskom kršćaninu trebalo biti jasno da Muhamed nije Isus te da Allah zaista nema sina, kao i da muslimani ne vjeruju u Krista, ipak se ta misao da svi vjerujemo istom Bogu napadno uvlači u obrasce zapadnog kršćanskog razmišljanja, iako to nije istina. Na tu veliku zabludu upozorio je svojevremenoi i kardinal Burke na jednoj konferenciji za novinare, kada se fokusirao na plodove islama koji su nespojivi s kršćanstvom.

– Slušam ljude kako mi govore, pa dobro, svi mi slavimo istog Boga. Svi mi vjerujemo u ljubav. Ali ja kažem, čekajte trenutak, i pomno ispitajte ono što je islam, a što nas naša kršćanska vjera uči.“ “Ne vjerujem da je istina da svi slavimo istog Boga, jer je Bog islama upravitelj“, rekao je Burke. “Šerijatsko pravo je njihov zakon, a taj zakon, koji dolazi od Allaha, mora u konačnici dominirati nad svakim čovjekom.“ Kardinal je rekao da za razliku od kršćanstva, Šerijat “nije zakon koji je utemeljen na ljubavi. Govoriti da svi mi vjerujemo u ljubav jednostavno nije točno.“ Ne samo da se kršćanstvo i islam razlikuju po prirodi svojih zakona, istaknuo je Burke, nego isto tako u svom pristupu prozelitizmu i pridobivanju obraćenika. U konačnici, rekao je, moramo shvatiti da “ono u što oni najdublje vjeruju, što se utiskuje u njihova srca, zahtijeva da oni vladaju svijetom“, upozorio je kardinal Burke.

Pogledajte video koji je uznemirio kršćane jer smo nažalost dospjeli u vrijeme kada je zaista postalo moguće (ne znamo kako) da muslimani u kršćanskim hramovima negiraju Isusa Krista kao Boga:

https://www.youtube.com/watch?v=uGGi_sLiW4c 

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI