SVIJETU ĆE DATI BAŠ ONO ŠTO ŽELI: Gospa najavila dolazak Antikrista na svjetsku scenu!

screenshot

Vremena u kojim živimo zahtijevaju oslobođenje i samog osloboditelja istočnog grijeha kojeg već tako dugo čekamo.

Prema Porukama Neba živimo u vremenu rata, krikova i užasa, vremenu velike izopačenosti prema čovjeku i tjeskobe koja obuzima mnoga srca.

Čuvajte se, jer znajući to, umjesto Isusa Krista čiji dolazak može spasiti čovječanstvo, gospodari kaosa svijeta će ponuditi svog osloboditelja – Antikrista.


On neće nositi to ime, niti će imati fizička obilježja zla, kako je upozorio sluga božji, nadbiskup Fulto Sheen, već će biti predstavljen svijetu kao osoba mira, ljubavi pravde i čudesa, a čak i vjere, no prevara će biti tako velika da će mu se mnogi pokloniti, kako piše Sveto Pismo.

Antikrist će imati veliku moć kako političku tako i religijsku, činit će čuda i zavoditi narode i prikazat će se kao osloboditelj svijeta.Talijanskoj vidovkinja Giselli Cardi dana 12. 5. 2021. kazala je kako je Gospa prorekla skori dolazak Antikrista i upozorila da će to biti onaj kojeg “će moćnici svih naroda hvaliti”.

Poruka Giselli Cardi o Antikristu i progonu:

“Djeco moja voljena, hvala vam što ste ovdje u molitvi i što ste u svojim srcima poslušali moj poziv. Djeco moja, vremena s kojima ćete se suočavati bit će bolna; to je razlog zašto dotičem zemlju kako bih mogla okupiti svu svoju djecu raštrkanu po cijelom svijetu. Molim vas, djeco, sažalite se nad mojim Isusom, koji je proklinjan i zlostavljan više nego prije: ovo ga ponašanje i dalje šiba bez ikakve milosti.

Draga djeco, uskoro će doći čovjek kojeg će moćnici svih naroda hvaliti, ali on će biti Antikrist. Ovo je vrijeme sada blizu; progon će započeti u svim dijelovima svijeta, ali ne bojte se jer ću uvijek biti uz vas da vas štitim. Djeco moja, ne bojte se istine i svoje vjere. Pozivam vas da uvijek slijedite sveto Evanđelje. Danas će se milosti spustiti na vas. Ostavljam vas svojim majčinskim blagoslovom u ime Oca, Sina i Duha Svetoga, Amen.“

Facebook Comments

Loading...
DIJELI