UKAZANJE DJEVICE MARIJE: Ovo su 33 tajne o kraju svijeta, odobrila ih je crkva

Pixabay

Ukazanja u francuskom La Salette jedina su odobrena ukazanja koja ovako detaljno govore o antikristu, moćnom liku koji će dominirati svijetom snagom Zloga. Ostala odobrena ukazanja ni u Lurdu ni u Fatimi ne spominju Antikrista. A ne spominje se ni u Garabandalu.

Naravno da je duh antikrista uvijek prisutan, u svakom dobu postoje antikristi prema svetom Pavlu, ali bit će jedan posebno moćan u povijesti.

Današnji katolici su pod velikim utjecajem evangelika u pogledu posljednjih vremena, pa je dobro znati što nam je Djevica Marija rekla kada je počela govoriti o pročišćenju svijeta, kraju svijeta kakvog poznajemo.

La Salette je upravo prvo ukazanje koje govori o velikim nevoljama i nizu pročišćenja svijeta.

Ukazanje se dogodilo 19. rujna 1846. i to djeci Melanie i Maximinu.Bilo je između dva i tri sata poslijepodne kad se Gospa ukazala okružena blistavim svjetlom, sjedeći na stijeni, kraj suhe fontane, u stavu duboke boli. I dala je tajne svakom djetetu.

Najduže tajne bile su one koje je ispričala Melanie, a to su 33. Ovdje donosimo te 33 tajne koje je Djevica Marija dala djevojčici Melanie u ukazanjima odobrenim od strane Crkve, a odnose se na posljednja vremena i kraj svijeta. >>>tajne pročitajte na vjera.hr

Facebook Comments

Loading...
DIJELI