VELIKI DOGAĐAJ I ZA KRŠĆANE Trump će prisegnuti na dvije Biblije!

Čak i najsavršeniji među ljudima će biti ništa ako nema mudrosti koja dolazi od Tebe - Bože!

Donald Trump će u petak pred tisućama ljudi prisegnuti na dužnost američkog predsjednika držeći ruku na dvije Biblije, svojom i, simbolično, onom kojom se koristio Abraham Lincoln prije 156 godina.

Prvu mu je poklonila majka 1955. kada je završio osnovnu školu u New Yorku. Trump će položiti ruku i na Bibliju nad kojom je prisegnuo Abraham Lincoln 1861. godine.

Učinit će to pred predsjednikom Vrhovnog suda Johnom Robertsom.

 – Izabrani predsjednik će ponizno položiti ruku na Biblije koje su posebno važne za njegovu obitelj i za našu zemlju – rekao je čelnik Trumpova inauguracijskog odbora Tom Barrack.
Lincolnovu Bibliju za prisegu je koristio i Barack Obama na obje svoje inauguracije, pišu 24sata.hr.

Podsjetimo, ovih dana na stotine ‘molitvenih ratnika izašlo je na ulice  Washingtona izvršiti važnu misiju: ​​zaštititi novoizabranog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, stvarajući ‘molitveni štit’ oko njega za predstojeći inauguraciju 20. siječnja. Na izradu molitvenog štita mnogi kršćani u Americi potaknuti su užasavajućim napadima na Donalda Trumpa koji su trenutno u tijeku.Na inauguraciji će kako izviještava časopis Time biti prisutni, na poziv Trumpa, i neki od njegovih bivših kritičara iz kršćanske zajednice poput velečasnog Sama Rodrigueza koji će  stati na pozornicu s Trumpom i objaviti poznate Isusove riječi s Propovijedi na Gori: “Blago siromasima duhom: njihovo je kraljevstvo nebesko! Pridružit će im se i kardinal Timothy Dolan iz New Yorka, koji će naglas čitati odjeljak iz Salomonove molitve Bogu kada je postao kralj Izraela. ‘Čak i najsavršeniji među ljudima će biti ništa ako nema mudrosti koja dolazi od Tebe’. Svakako, inauguracija Donalda Trumpa biti će velik događaj posebice za kršćane koji u Trumpu ne vide spas, svjesni da samo Bog može spasiti čovjeka ali vide treptaj nade u kršćanskim promjenama koje je Trump obećao ostvariti!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI