Brazilski predsjednik posvećuje državu srcu Blažene Djevice Marije

Foto: Youtube/screenshot

Bog podiže svoje narode!

Nakon što je Salvini, potpredsjednik Italije posvetio Italiju Bezgrešnom Srcu Marijinom, 18. svibnja, nekoliko dana kasnije, 21. svibnja to je učinio  na nevjerojatan način i predsjednik Brazila, Jair Bolsonaro te podigao svoju naciju na noge.

Učinio je to u predsjedničkoj palači tradicionalnim latinskim obredom Svete Misekoju je predvodio apostolski administrator don Fernando Areas Rifain.

Nakon posvete Bolsonaro je tvitao svom narodu: Spoznat ćete istinu, i istina će vas osloboditi! Nakon čega je duhovno podigao cijeli Brazil i naravno zadobio velike osude svijeta, kako to već ide.

Naime, Bolsonara, kao i sve druge političare koji u ovim vremenima služe Bogu i narodu i koji se usude tako snažno svjedočiti katoličku vjeru, zapadne elite preziru te ih nazivaju radikalima, fašistima, diktatorima itd. po već poznatoj špranci.

Veliku pomoć kod ove čudesne posvete svog naroda Bezgrešnom Srcu Marijinu imao je od Marijanske kongregacije i par laika, između ostalog i jedne hrabre odvjetniceCris Tonnietto koja je u Brazilu postala poznata po javnom odupiranju sramoćenja Katoličke Crkve u Brazilu i koja svaki svoj twit završava riječima: Živio Krist Kralj.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI