OSTVARUJU SE TEŠKA PROROŠTVA, EVO ŠTO NAM JE ČINITI! ‘Sotona je uspio ući u Crkvu, novi Božji Izrael’

Živite krvave godine bitke, jer je velika kušnja već stigla na sve

Plava knjiga koja sadrži poruke Gospe svećeniku don Stefanu Gobiju začetniku Svećeničkog Marijanskog pokreta osnovanog po želji same Gospe Fatimske, i odobrenog od Katoličke Crkve, svojevrsna su uputa, poziv na djelovanje djece Božje u posljednjim vremenima. Mnogi se u ovo vrijeme zgražavaju nad svijetom i crkvom. Vidimo i sami da su sve izopačenosti, sve ono što krši Božji i vječni moralni zakon postale poželjne u svijetu, ali i u crkvama danas. Da je sve što je dobro nazvano zlom, a sve ono što ide direktno na uništenje Boga i čovjeka nazvano dobrim. Proslavljeno. Vidimo i sami da razdoblje u kojem živimo slavi grijeh, a progoni čistoću i Isusa Krista. Zlo u punom smislu te riječi kao da se otpečatilo, izdiglo iz podzemlja i pokorava ljude svijeta sebi, slaveći sebe i uništenje čovjeka. Čuju se jasno krikovi boli sveg stvorenja na zemlji. Mnogi su ljudi zavedeni, mnogi zaslijepljeni, mnogi na putu propasti ni ne znajući da služe Sotoni i njegovu kraljevstvu. Zato s neba silazi Majka Isusova u Fatimu koja nas moli da molimo za grešnike. Zato jer smo u ratu. Kraljevstvo neba, protiv kraljevstva Sotone, pozvani smo na svetost i molitvu koja slabi moć zla u svijetu. Iako je pobjeda Isusa Krista vječna i sigurna, kao i sve njegove djece, uništenje čovjeka je veliko, a naša je dužnost prepoznati vrijeme i djelovati u Njemu po savezu kojeg imamo s Isusom Kristom. Naša je dužnost pustiti Isusa da po nama spasi ljude svijeta, robove koji još uvijek nisu upoznali slobodu Isusa Krista.

Proroštvo koje se sada događa

‘Bitka između Žene zaodjenute u sunce i Crvenog Zmaja ovih je godina dosegla svoj vrhunac. Sotona je uspostavio svoje kraljevstvo u svijetu. Sada vlada nad vama kao sigurni pobjednik. Mračne i dijabolične sile zla određuju događaje u svijetu, prema svojim izopaćenim planovima. Uspjele su u svom planu da čovječanstvo živi bez Boga; posvuda su sijale zabludu ateizma; izgradile su svoje idole pred kojima čovječanstvo pada na koljena: užitak, novac, oholost, nečistoću, prevlast i bezbožnost. Tako se ovih vaših godina sve više širi nasilje; sebičnost čini ljudska srca tvrdima i bezosjećajnima; mržnja se širi kao vatra; ratovi su se umnožili u svim krajevima svijeta i prijeti vam opasnost novog strašnog svjetskog rata, koji će razoriti narode i države, a iz kojeg nitko neće izići kao pobjednik. Sotona je uspio ući u Crkvu, novi Božji Izrael. Ušao je u dimu zablude i grijeha, gubitka vjere i apostazije, kompromisa sa svijetom i traženja užitaka. U ovim je godinama uspio zavesti biskupe i svećenike, redovnike i vjernike. Masonske su sile ušle u Crkvu, podmuklo i skriveno, i postavile su svoju utvrdu na istom mjestu gdje živi i djeluje Namjesnik mog Sina Isusa.

Živite krvave godine bitke, jer je velika kušnja već stigla na sve. Ostvaruje se ono što je sadržano u trećem dijelu moje poruke, koja vam još nije objavljena (fatimske poruke koja je objavljena kasnije op.a ), ali koju sadašnji događaji koje živite već pokazuju – rekla je Fatimska Gospa svećeniku don Stefanu Gobbiju 1993. godine dodajući da je upravo to razlog osnivanja Svećeničkog marijanskog pokreta koji ima za cilj osnivati cenakule i poticati posvetu Bezgrešnom Srcu Marijinom koje je, sigurno utočište koje je nebeska Majka za nas pripremila.

‘Pozivam vas da živite bez straha, s velikim pouzdanjem i nadom, ove krvave godine bitke. Iz kaleža patnje, kakve dosad nije bilo, izaći će božansko sunce nove ere, kakvu čovječanstvo još nije upoznalo, milosti i svetosti, ljubavi i pravde, radosti i mira,’ napomenula je potičući nas na hrabrost življenja u svetosti Marijina Bezgrešnog Srca koje će po Isusovu Srcu trijumfirati.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI