Simona Mijoković o preobraćenju i vjeri: “Sve je Božje”

screenshot, youtube Laudato TV

Vjera joj je na prvom mjestu

Blud, prostitucija, bulimija, droga, laž – bio je pakao u kojem je živjela Simona Mijoković Gotovac,  dok u njezin život nije ušao Isus Krist i promijenio ga iz temelja. Za Laudato televiziju ispričala je svoje svjedočanstvo na početku spomenuvši da je dijete rastavljenih roditelja koja je u djetinjstvu proživjela i zlostavljanje a sve je počelo s nekih dvanaest godina kad je prijavljena na prvi izbor ljepote i ušla u svijet mode za koji danas tvrdi da je – obična laž i ništavilo.

Mnogi kažu, blago Simoni, ali nema blago. Blažena djevica Marija je rekla slušajte Božju riječ i vršite ju.’ Mi se zaista trudimo slušati i vršiti Božju riječ slušajući je svakodnevno u svetim misama, ali uvijek imate i obiteljske razmirice, i ljude koji vas ne razumiju. Ali zato Isus poziva – ljubite jedni druge kao same sebe, dodaje Simona i nastavlja. Bog kojeg sam ja u djetinjstvu tražila na krivim mjestima u krivim ljudima u krivim situacijama. Ljubav sam tražila u svemu. Mislila sam možda će taj muškarac kojeg ću večeras upoznati u disko klubu biti moja ljubav, možda će društvo biti moja ljubav, možda će sav taj svijet biti moja ljubav – ali ništa od toga nije bila ljubav. Jedina ljubav je Bog, moj Spasitelj, ljubav koja me otkupila, koja me spasila, koja mi je oprostila moje grijehe i dovela me u ljubav mom mužu i mojoj djeci. Danas sam tu da radosno svjedočim tu ljubav unatoč svoj mojoj bijedi, lutanjima, i pokušajima.’

Simona je danas u blagoslovljenom braku,  majka troje djece i supruga  koja je u ovom svjedočanstvu progovorila o ljubavi, o križu i putu obraćenja, o predbračnoj čistoći, braku, obitelji, trudnoćama.

Trudnoći s posljednjom kćerkicom posebno, jer je tu Isus  čudesno intervenirao. Naime, nakon trudnoće s Jošuom, Simoni su savjetovali sterilizaciju jer bi svaka trudnoća bila opasna po njezin život. Naravno, to je odbila i ne samo to, nego je i vapila Bogu za milost života.  Nakon samo četiri mjeseca od prethodne trudnoće na carski rez,  ponovno je bila trudna, što izazvalo šok i nevjericu liječničke struke.  Već liječnica koja ju je prva pregledala sa zgražanjem ju je upitala: Simona, što ste to učinili, doveli ste svoj život u opasnost. Na početku trudnoće Simoni je puknuo rez od carskog reza s Jošuom, te je hitno hospitalizirana. Svaki dan primala je pričest, molila, vjerovala da će Isus trudnoću koju je započeo i dovršiti, unatoč sumnjama svih liječnika. To je i učinio. Dok je ležala u bolnici s napuknutom maternicom, liječnici su strahovali za život bebe i majke, ali ona nije. U 22. tjednu trudnoće Isus se proslavio. Probudila ju je bol, a ona je hitno prevezena na ultrazvuk. Osam liječnika specijalista pregledavalo je Simonu i nitko nije znao što se događa. Naime, njena maternica je bila posve iscijeljena, sastavljena kao nova, kao da reza nikada nije ni bilo. Simona je doživjela još jedno čudesno ozdravljenje!

Pogledajte ovo prekrasno svjedočenje o Božjoj ljubavi koja se proslavlja u srcu i obitelji ove male Božje sestrice! Slava i hvala našem Gospodinu!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI