(VIDEO) VATROGASCI OBJAVILI POZIV U POMOĆ MUŠKARCA KOJI JE UPAO U ŠAHT: ‘To mi se još nikad u životu nije dogodilo, ja sam sad u jednoj rupi’

Foto: Facebook/Screenshot

Vatrogasna postrojba Zagreb objavila je snimku poziva u pomoć građanina koji je u četvrtak upao u šaht iz kojeg se nije mogao izvući.

Nesretan muškarac pozvao je u pomoć vatrogasce te prilično mirno pokušao objasniti svoju neobičnu situaciju.

Muškarca je zbog nedoumica morala locirati policija, a potom su ga policajci izvukli iz rupe. Na terenu je bila i Hitna pomoć za svaki slučaj.


Transkript razgovora:

“Dobar dan. Čujte ovak, to mi se još nikad u životu nije dogodilo, ja sam sad u jednoj rupi, rupi. Nemrem izać iz nje jer je sve tak usko, auti idu okolo. Točno vam ne znam reći gdje sam”, kaže građanin na početku poziva na broj 193.Znate li otprilike gdje ste?

Ne znam ništa, ništa ne znam. Nisam to očekivao uopće.

U kojem ste gradu?

Pa znamo, ja sam Zagreb.

A koji kvart?

A kad bih ja to znao, ne znam. Nisam to očekivao.

Gdje ste bili, gdje ste se uputili?

Možda sam znao, ali sad ne znam ništa. Toliko sam u skučenoj rupi, ne mogu se ispraviti, ne mogu izaći. Čujem aute, idu vamo-tamo, ja vičem “halo, halo, pomoć” i tak dalje.

Je li to rupa na cesti ili trotoaru?

Ne znam što da vam kažem, to je jedna rupa u koju sam propao. Ne mogu se ispraviti i izaći van, da mogu, ja bih izašao. To je nešto nevjerojatno, nikad mi se to nije dogodilo u životu.

“A jadan čovjek … očito starija osoba, vrlo vjerojatno dementan… odlično što je bio toliko pribran da nazove vatrogasce . A vama svaka čast”, poručio je jedan sugrađanin, dok su se ostali pridružili čestitkama vatrogascima.

Jedna sugrađanka malo našalila stihovima pjesme Damira Urbana: ‘Ima li tu mjesta za mene..Sasvim mala rupa je dovoljna… Šalu na stranu, bitno da je gospodin spašen, a vama opet veliko bravo”.

Poslušajte snimku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI