(FOTO) MELANIJU IZDAO POTPIS: Analitičarka tvrdi da je uočila nešto nenormalno!

eastwest.eu/Twitter

Dodala je i da je Melanijin potpis pomalo nerazumljiv, a to može značiti nekoliko stvari: "Kad netko piše nerazumljivo, to uglavnom znači da ni ne žele da pročitate ono što je napisano."

Nakon što je glumica Pamela Anerson na svojem Twitter profilu protekloga tjedna objavila fotografiju pisma koje je primila od Melanije Trump, društvene mreže ne prestaju brujiti o stiliziranom potpisu prve dame SAD-a.

Na fotografiji se vidi Melanijin potpis u kojemu su mnogi odmah uočili sličnost s potpisom predsjednika SAD-a, Donalda Trumpa.
Captureff

Posla se stoga uhvatila i analitičarka Sheila Kurtz koja je taj detalja prokomentirala za američke medije:

“To je nevjerojatno. Ovo je stilizirano, ili je doveo nekog da joj pokaže kako da ured svoj potpis ili je riječ o pečatu, ali je svakako stilizirano”, istaknula je Kurtz koja kaže da inače nije normalno da potpisi muža i žene počnu sličiti.

Dodala je i da je Melanijin potpis pomalo nerazumljiv, a to može značiti nekoliko stvari: “Kad netko piše nerazumljivo, to uglavnom znači da ni ne žele da pročitate ono što je napisano.”No, nije sve tako crno. Analitičarka je prema Melanijinom potpisu zaključila da je oštroumna i da brzo “hvata” informacije.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI