Kandida uzročnik karcinoma!? Ovim kućanskim testom provjerite imate li tu opasnu gljivicu

Ilustracija

Kandida raste u crijevnoj flori svih ljudi i njezin je sastavni dio. Ova gljivica također živi u ustima, grlu i spolnim organima većine ljudi. Organizam zdravog čovjeka drži razinu kandide pod kontrolom, ali ako zbog nekih razloga imunitet padne i gljivica se razmnoži, može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme. Nažalost mnoštvo čimbenika u našem modernom životu pogoduje rastu kandide. Stres, prekomjerno korištenje antibiotika, nezdrava prehrana, sredstva protiv kontracepcije – sve to utječe na rast kandide u organizmu, koja uzrokuje brojne probleme.

Dr. Tullio Simoncini – talijanski liječnik i stručnjak u području onkologije, dijabetesa i poremećaja metabolizma – tvrdi da je karcinom upravo infekcija kandidom, i da teorija konvencionalne medicine o tome, da rak nastaje u rezultatu nepravilnog funkcioniranja stanica, ne drži vodu.

Proučavajući rak, primijetio je da su sve izrasline raka imale istu boju – bijelu, kao i kandida. Povezavši bijele naslage sa kolonizacijom kandide, Simoncini je krenuo sa daljnjim istraživanjem ovog fenomena.

Nakon nekog vremena, Simoncini je shvatio da formiranje stanica raka nije “pogreška” u radu organizma nego zaštitna reakcija organizma na invaziju kandide.

Odrediti razinu kandide u organizmu možete uz pomoć medicinskih pretraga, koje mogu biti skupe i u nekim slučajevima nisu pouzdane. Najpouzdaniji medicinski test za kandidu je test imunokompleksa i IG test.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI