NABILDANI I NEODOLJIVI: Izgradite 10 kg kao kamen tvrdih mišića bez teretane ili dijete u samo mjesec dana!

foto: fitness.com.hr

Nije važno koliko imate godina ili koliko dugo se trudite isklesati mišićavu figuru. Čak i ako ste čuli da se u slučaju vaše tjelesne građe ništa ne može uraditi i da ste osuđeni ste na poraz. – znajte da u mjesec dana možete uživati u 10 kg mišića tvrdih kao kamen bez odlaska u teretanu!

Stručnjak za genetski inženjering, prof. Robert Ivanić  izradio prirodnu, sigurnu i jednostavnu intragenetsku formulu,  koja programira gen ALFA u mišićima, zahvaljujući čemu se pokreće rast 10 kg čiste mišićne mase. Zahvaljujući djelovanju ovr nove formule formule, i muškarci bez predispozicija za izgradnju mišićne mase dobivali su mišićavu figuru bez potrebe za odlascima u teretanu.

Teretana i suplementi su skupi.Kako biste imali i održali bodybuildersku figuru, trebate vježbati najmanje 5 puta tjedno. Uz to, dolaze i troškovi biološke regeneracije u vidu masaže i fizioterapije, što je neophodno pri redovitom treniranju kako bi se smanjile bolne posljedice ozljeda i povreda mišića. Nijedan novčanik i organizam ne mogu podnijeti takav teret. Također, muškarci koji teže ka trajnoj mišićavoj figuru, moraju se iz dana za dan mučiti u teretani i uzimati opasne suplementeGube vrijeme, snagu i novac, a postižu svakako kratkotrajne učinke.

Intragenetska formula prof. Ivanića dostupna je u prodaji pod nazivom Provitalan i možete je kupiti u obliku praška. Korištenje iste potpuno je sigurno za organizam. Navedenu tvrdnju dokazala su dodatna ispitivanja njemačkog istraživačkog centra u Münchenu. Ta su ispitivanja pokazala i da formula ima točno 98% učinkovitosti. Zahvaljujući njoj, muškarci u dobi od 18. do 70 godine postigli su spektakularan rast od 10 kg mišićne mase u svega mjesec dana.

Nakon uporabe spomenute formule, aktivira se  ALFA gen i potiče mišićna vlakna na intenzivan i automatski rast. Tako u 1. tjednu dobivate čak 30% jačih mišića. U slijedećim tjednima korištenja formule, korisnici su 5-struko povećali obujam bicepsa, tricepsa i dobili 3-struko jače mišiće ramena, leđa, zadnjice i nogu. Rezultat su bile isklesane, karakteristične “pločice” na trbuhu.Pri kraju tretmana cjelokupan višak nakupljenih masti pretvorit ćete u čistu, nabijenu i jaku mišićnu masu. I ono najvažnije, nakon mjesec dana, dosadađnji su korisnici izgradili figure koje bodybuilderi grade najmanje 3 godine intenzivno trenirajući!

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI