Ne morate biti na strogoj dijeti da biste smršavjeli! Nutricionisti vam savjetuju nekoliko jednostavnih trikova kako to postići

Bez obzira na to jeste li na dijeti ili niste, ako želite smršavjeti i dovesti svoju liniju u red, svakako se pridržavajte sljedećih savjeta koji savjetuju stručnjaci.

A oni kažu da je  najbolje jesti pet manjih obroka dnevno, tri glavna i dvije užine. Treba jesti sporo, u malim tanjurima.

Nadalje, iz hladnjaka izbacite svu nezdravu i tešku hranu te nabavite nove, zdravije namirnice. Prva kupovina će biti velika, ali svaki sljedeći put kupovat ćete samo ono što vam je potrebno.

Bez obzira na to jeste li na dijeti ili niste, ako želite smršavjeti, svakako se pridržavajte sljedećih savjeta.

Stručnjaci savjetuju da je najbolje jesti pet manjih obroka dnevno, tri glavna i dvije užine. Treba jesti sporo, u malim tanjurima.Nadalje, iz hladnjaka izbacite svu nezdravu i tešku hranu te nabavite nove, zdravije namirnice. Prva kupovina će biti velika, ali svaki sljedeći put kupovat ćete samo ono što vam je potrebno.

Što se tiče obroka, oni treba da budu izbalansirani. Birajte ugljikohidrate, povrće, voće, žitarice. Kada jedete zdravu hranu, imunitet jača, tijelo dobiva energiju te izbacuje toksine.

U prehranu uvrstite i žitarice od cijela zrna poput smeđe riže, mekinja, kokica, ječma i sirka jer ona pružaju potrebna vlakna, dugo ćete biti siti i sagorijevat ćete masno tkivo na trbuhu.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI