NEVJEROJATAN TRIK: Očistite organizam u SAMO 24 sata!

Screenshot

Ova jednostavna detoksikacijska dijeta koncentrirana je na hranu i tehnike uz pomoć kojih se tijelo na prirodan način čisti od toksina. To uključuje pijenje dosta vode s limunovim sokom, redovne obroke voća i povrća, mahunarki, orašastih plodova i sjemenki.

Osigurajte svom tijelu sve potrebne sastojke kako bi normalno funkcioniralo, izbacite toksine i osvježite probavu bez osjećaja gladi. Na ovaj način možete izgubiti 600 grama do kilogram u jednom danu”

Istraživanja su potvrdila da cimet uravnotežuje šećer u krvi, dok ljuta papričica daje dodatni ukus i stimulira toplinu organizma koja potiče čišćenje, pomaže u regulaciji šećera u krvi i razgradnji ugljenih hidrata nakon jela, što pomaže pri smanjenju težine.

Vaše tijelo će u samo dvadeset i četiri sata iriješiti toksina nakupljenih prilikom pretjeranog uživanja u hrani i svakodnevnog života.

Iako mnogi smatraju da jedan dan nije dovoljan za uklanjanje svih otrova iz tijela, ovaj mali „predah” svakako će učiniti da se osjećate bolje.Recept za čišćenje organizma

sok od svježeg limuna
300 ml vode
štapić cimeta
malo ljute papričice

Pomiješajte limunov sok, vodu i papričicu, dobro promiješajte štapićem cimeta i poslužite na sobnoj temperaturi.  Ova limunada ne smije stajati, te ju morate ispiti odmah nakon što ju napravite.

Pokušajte limunadu popiti rano ujutro oko 7:30 h, a pola sata nakon toga doručkujte svježe voće ( jabuke, kruške, borovnice, jagode…=, jogurt i orašaste plodove ( orasi ili bademi).

Oko 10:00 h popijte novu čašu limunade, nakon deset minuta pojedite bananu i šaku sjemenki suncokreta ili bundeve.

Ručajte oko 13:00 h salatu od kuhanih mahunarki sa preljevom od limunovog soka, maslinovog ulja i balzamica.

Popodne popijte treću čašu limunade, a desert minuta nakon toga pojedite krastavac, rotkvicu i celer ili šaku oraha, badema ili suhog voća.

Za večeru pojedite ribu koju ito prelijte limunovim sokom.

Dva sata prije spavanja popijte još jednom limunadu ali sa toplom vodom, te se prije spavanja odmorite u kupki sa eteričnim uljem lavande.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI