NOVA FORMULA ZA MRŠAVLJENJE: Smršavite 14 kilograma u 28 dana

Foto: Kreni zdravo

Hrvatski stručnjak za molekularnu biologiju, prof. Marko Stanković razvio je prirodnu, jednostavnu i vrlo efikasnu formulu za mršavljenje, nakon godine dana naprednih laboratorijskih istraživanja. Za svoje znanstveno otkriće, profesor Stanković dosad je primio brojne prestižne nagrade. Zahvaljujući novoj formuli i tretmanu danas se 14 000 korisnika riješilo problema pretilosti i svega u 28 dana izgubilo čak 14 kilograma. I sve to bez napora, kompliciranih i dugotrajnih tjelovježbi. Važno je istaknuti da su korisnici ove formule mršavljenja, na ovaj način smanjili rizik od moždanog udara, infarkta i zaštitli se od ateroskleroze.

Također, uz to što su drastično izgubili na kilaži i zaštitili svoje zdravlje, vratili su izgubljeno samopuzdanje i povećali, kako vanjsko tako i unutarnje zadovoljstvo.

PLORESAN PURE –  učinkovita formula za mršavljenje dvodimenzionalnog djelovanja

ČISTI ORGANIZAM OD NASLAGA I TOKSINA

Čak i ako gladujete i mučite se vježbama u teretani – težina se neće promijeniti. Morate očistiti organizam. U vašim crijevima nalazi se, čak 15 kg trulih naslaga, a u krvotoku kruže toksini. Upravo oni zaustavljaju metabolizam i sagorijevanje masti. Iako možda i niste svjesni postojanja istih. Nema bježanja od njih. Unosite ih sa zrakom, pijete s vodom i konzumirate s hranom – čak i s voćem i povrćem.AUTOMATSKI SAGORIJEVA MASTI

Ova formula uključuje prirodne tvari koje doslovno razbijaju masne stanice. Ne morate ići u teretanu, trčati, ni vježbati. Ako želite imati mišiće – naravno da možete. No, ako se isključivo želite riješiti masnoća s trbuha, bokova i bedara te se riješiti celulita – iskušajte Ploresan Pure metodu.

Učinci tretmana kroz tjedan:

1. tjedan – otklanjanje naslaga iz crijeva, čišćenje od toksina, kraj prekomjernog apetita, oko 5 kg manje

2. tjedan – redukcija osjećaja gladi, poboljšanje metabolizma, ubrzanje sagorijevanja kalorija, sljedećih 4 kg manje

3. tjedan – automatsko sagorijevanje masnog tkiva, sniženje kolesterola i šećera, sljedeća 3 kg manje

4. tjedan – 3 puta više energije, regulacija metabolizma i blokiranje jo-jo efekta, oko 2 kg manje (skupa 14 kg u mjesec dana)

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI