OTKRIVAMO: Samo jednim jednostavnim činom možete natjerati organizam da sam počne izbacivati toksine!

Screenshot/Youtube

Tijelo ima samo dva načina da se oslobodi otrova. Jedan je kroz debelo crijevo, a drugi kroz žlijezde slinovnice. Međutim, žlijezde je potrebno stimulirati.

U drevnim ajurvedskim spisima, opisana je metoda mućkanja biljnog ulja u ustima. Ovaj drevni indijski recept, mnogo se puta pokazao kao veoma djelotvoran. Za prevenciju primjenjujte ovu metodu ujutro na tašte, a u terapijske svrhe triput dnevno, prije jela.

Trebalo bi napomenuti da je potrebno hladno cijeđeno ulje, suncokretovo, sezamovo ili maslinovo, a terapija je veoma jednostavna. Jednostavno mućkajte ulje u ustima 15-20 minuta, a zatim ispljunite i isperite usta vodom ili čajem. Mućkanje bi trebalo primjenjivati ujutro, na prazan stomak u preventivne svrhe, a u terapijske tri puta dnevno, prije jela.

Kroz pljuvačne žlijezde, tijekom mućkanja, protječe nekoliko litara krvi koja se tada oslobađa otrovnih tvari. Važno je napomenuti da ulje nakon mućkanja treba obvezno ispljunuti, jer je ono pokupilo sve toksine iz pljuvačke.

Pošto se oslobodio toksina, organizam se sam počinje učinkovito boriti protiv bolesti pa se tako može izliječiti od mnogih bolesti. Potrebno je samo vrijeme.Za akutne je bolesti taj period oko tjedan dana, a za kronične od nekoliko mjeseci do godinu dana, uz redovnu terapiju mućkanjem. Nakon nekoliko dana mućkanja, bilo bi dobro da odete na neku masažu kako biste pokrenuli nataložene otrove iz organizma.

Poslije dužeg vremena, kada se organizam navikne, možete skratiti vrijeme mućkanja.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI