Ova biokemičarka tvrdi kako sve bolesti nastaju u crijevima, od djetinjstva

pxhere.com

U prirodnoj medicini čak postoji izreka da smrt dolazi iz crijeva, i to je bukvalno tako. Kada bismo znali i poštovali pravila redovnog čišćenja crijeva, živjeli bismo veoma dugo i zdravo. Zbog toga je od ključnog značaja što jedemo.

Ruska biokemičarka Marva Vagaršakovna Oganjan (84) ima čak 45 godina radnog iskustva iza sebe, i to na polju medicinskih istraživanja.

Osnova njezinih teorija počiva na istraživanju uzroka suvremenih bolesti, uključujući alergije, hipertenziju, rak, dijabetes i sl.

Zapitajmo se od čega boluju djeca, osim prehlada i upala grla? Tu su vodene kozice, ospice, zauške, rubeola itd. Sve se one nazivaju dječjim bolestima jer se većinom prebole u djetinjstvu, jer ih je u odrasloj dobi teže podnijeti. Zašto?

Za početak, ne obole sva djeca od tih bolesti. One pogađaju djecu koja u sebi imaju više “materijala” podložnom razvoju virusa koji izazivaju ove bolesti. Zbog čega onda djeca češće boluju od njih nego odrasli? Odgovor je jednostavan – dječje tijelo izloženo je najrazličitijim vrstama prljavštine, koja se prije svega akumulira u crijevima.

U prirodnoj medicini čak postoji izreka da smrt dolazi iz crijeva, i to je bukvalno tako. Kada bismo znali i poštovali pravila redovnog čišćenja crijeva, živjeli bismo veoma dugo i zdravo. Zbog toga je od ključnog značaja što jedemo.Hrana je pravi blagoslov, ali može postati i pravo zlo. Zla hrana je ona koja se prodaje u kantinama, jede u vrtićima, školama, bolnicama, vojsci. To je pravi kriminal za zdravlje. Zbog nje se djeca u vrtićima razbolijevaju. U Švicarskoj, primjerice, djeca u vrtićima jedu voće, salate i čaj s medom. To im je dovoljno da budu sita i zdrava, fizički i mentalno.

Crijeva su prepuna ostataka fekalnih tvari, trule i polutrule sluzi, živih, poluživih i mrtvih parazita. Dio hranjivih tvari trebalo bi da prolazi kroz zidove crijeva, ali ne može zbog naslaga otpada. Zato je važno da se pravilno hranite, jer ako se biokemija tijela i biokemija namirnica slažu, tada se tijelo čisti i sprječava se rizik nastanka bolesti.

Da se ne biste razboljeli, morate imati društvenu svijest. Društvo kreira alkohol i alkoholizam, a onda se bori s njim. To je paradoks današnjeg vremena.

Alkalna sredina ubija parazite. Da biste povećali razinu pH vrijednosti, jedite sirovo povrće i voće. Izbacite iz prehrane brašno, tjesteninu i slatkiše. Jedna od najdjelotvornijih metoda otklanjanja parazita jest gladovanje. Postite i sve će biti u redu s vašim tijelom. Ne zaboravite i na uporabu ljekovitog bilja s medom i sokom od limuna, savjetuje Marva.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI