Počnite piti čaj koji će vam pomoći istopiti kilograme

commons.wikimedia.org

Izbacivanje sala oko struka može biti lako ako u prehranu ubacite hranu koja sagorijeva masti. Ovaj čaj može se konzumirati kao pomoć pri gubitku mase. Pijenje jedne čaše dnevno može vas zaštititi od neželjenog povećanja mase. Sudionici studije koji su pili ovaj čaj tri mjeseca, vidjeli su kako im se struk smanjuje u opsegu za gotovo 2 cm. Također je preporučljivo piti čaj umjereno, kao i održavanje zdrave i uravnotežene prehrane, da biste vidjeli najbolje rezultate.

Dok je istraživanje pokazivalo crni čaj kao ključni sastojak za sagorijevanje masti, đumbir koji je prisutan u čaju može imati jednake koristi. Studija objavljena u “UK National Library of Medicine” otkrila je da taj korijen potiče osjećaj sitosti. Istraživači su pratili utjecaj začina na grupu ljudi s prekomjernom masom. Sudionici su izjavili da se osjećaju više zasićeno, što dovodi do toga da jedu manje i tako gube masu.

Ovu teoriju podržavaju istraživači s Kineskoga poljoprivrednog sveučilišta. Znanstvenici su prikupili podatke iz 60 različitih studija kako bi vidjeli kako korijen utječe na tijelo. Vjeruje se da ova superhrana pomaže probavi ugljikohidrata, sagorijevanje masti i regulaciju inzulina. Dodali su da “đumbir i njegovi glavni sastojci imaju pozitivne efekte protiv gojaznosti, dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti i srodnih poremećaja.”

Najjednostavniji recept uključuje drobljenje biljke. Zatim ih stavite u srednju posudu sa štapićima cimeta, đumbirom, mlijekom i vodom. Kuhajte 10 minuta.

Nakon kuhanja, dodajte crni čaj i kuhajte još 10 minuta. Procijedite čaj i uživajte u okusu dok ujedno mršavite.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI