Šestomjesečni sinčić spasio majci život! ‘Spazio je da imam rak dojke’

Facebook Sarah Boyle

Nakon što je sinčić odbijao mlijeko majka je zatražila skeniranje benigne ciste koja joj je prethodno pronađena i otkrila da ima rak dojke

Dvadesetšestogodišnja majka Sarah Boyle bila je vrlo uznemirena kada je njezin šest mjeseci star sinčić Teddy počeo odbijati hranu kada ga je htjela dojiti iz desne dojke. No, čini se da joj je tako spasio život. Naime, kada se to ponašanje nastavilo, Boyle tvrdi da ju je njegovo odbijanje hrane natjeralo da ponovno zatraži skeniranje benigne ciste koja joj je prethodno pronađena, piše BBC.

Boyle trenutno prima terapiju za drugi stadij trostruko negativnog raka dojke.

Boyle je rekla da je njezin sin, sada star gotovo godinu dana, ‘izvrsno reagirao’ na dojenje, ali da se njegovo ponašanje prošlog ljeta promijenilo. Pokušala je hraniti svog sina u nekoliko različitih pozicija te se počela pribojavati da mu možda nešto nije u redu s vratom. Boyle sada misli da je mlijeko iz njezine desne dojke imalo drugačiji okus.

Sari Boyle je 2013. godine pronađena benigna cista u desnoj dojci. Kada je tražila da je ponovno skeniraju rečeno joj je da se ne brine. No, kada se Teddyjevo ponašanje nastavilo, Sarah je primijetila da je njezina cista postala rigidnija i bolnija te da se promijenio izgled njezine desne dojke.

Kada je ponovno skenirana i kada joj je napravljena biopsija potvrđeno je da boluje od raka.“Ono što svakako znam je da bi sljedeća godina u ovo vrijeme bila znatno drukčija da sam slušala doktore, a ne Teddyja. Zbog njega se sada liječim”, rekla je Boyle, prenosi Jutarnji list.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI