ŽELITE SMRŠAVJETI, A NE ZNATE KAKO? Taktika slavne glumice u rekordnom roku istopila joj je kilograme!

Foto: Instagram

Dok je pandemija mnogima zadala glavobolje s viškom kilograma, glumica Rebel Wilson postala je inspiracija ženama za gubitak kilograma.

Njezina je taktika sasvima jednostavna. Držala se plana da živi zdravije, uvela je drastične promjene u životne navike i uspjela smršavjeti gotovo trideset kilograma.

Pred kraj 2020. glumica je spala na željenu masu od otprilike 74 kg.


Nakon povlačenja iz javnosti posvetila se treninzima pa je sada inspiracija mnogim ženama. Umjereno hodanje postalo je sastavni dio njezine fitness rutine koju je pokušala učiniti zanimljivijom slušajući podcaste.

Glumica je i na Instagramu u svojim objavama napisala da je odlučila da “pandemijska godina” za nju bude preokret te da se posveti zdravom životu.Ključ njezina uspjeha također je u fokusu na namirnice koje su bogate proteinima. Cijelu je prehranu svela na losos, pileća prsa i proteinske smjese. Na Instagramu je posebno istaknula unos dnevnih kalorija. Trik je, osim toga, u dnevnom unosu koji je iznosio manje od 1500 kalorija.

Nije dovoljno da samo vodite računa o tome što jedete, već i da redovno vježbate. Iako je glumica imala privatnog trenera, postoje načini koji si svatko može priuštiti. Potrebna je samo dobra volja i ogromna motivacija. Gubitak kilograma pripisuje brzom hodanju, planinarenju i kardiovježbama u prirodi, a za to vam nije potreban nikakav trošak, oprema, plaćanje članarine i slično.

“Samo izađite iz kuće i pokrenite svoje tijelo”, napisala je glumica na Instagramu.
Osim toga, valja navesti i to da je tajna njezina vježbanja u kombiniranju kardiotreninga s dizanjem utega. Ti se treninzi odrađuju šest puta tjedno, s time da si možete priuštiti jedan dan da se nagradite odmorom, primjerice nedjelju.

“Dame, ne bojte se bučica”, još je jedan od motivacijskih tekstova koje je podijelila sa svojim pratiteljima.

Međutim, na Instagramu uživo, Rebel je objasnila da se na njezinu putu mršavljenja nikad nije radilo samo o tome kako izgleda. “Cilj nikada nije bio biti mršava. Nikada se nisam uklapala u određenu veličinu haljine. Uvijek sam bila bucka…. Ono na što sam ponosna jest to da sada imam više ravnoteže u svom životu”, dodala je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI