BROZ I NARA TRAŽE ODŠTETU! Perišića uvukli u cirkus za koji je jedini krivac fatalni muškarac iz prošlosti naše manekenke

Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Lažna afera, koja se prema navodima talijanskog paparazza Fabrizija Corone, bivšeg supruga Nine Morić, odvijala u Milanu 2019. godine, dovela je našeg reprezentativca Ivana Perišića pred sud.

Naime, njegovo svjedočanstvo jedno je od važnih trenutaka u suđenju Coroneu, koji je plasirao u javnost priču o aferi Marcela Brozovića i manekenke Wande Nare, a u tom tekstu starom četiri godine talijanski paparazzo napisao je kako se Mauro Icardi i fatalna Nara razvode upravo zbog te afere.

https://www.instagram.com/p/Cm5CtUUOsoD/?utm_source=ig_web_copy_link

“U tom su članku izrečene brojne neistine, Mauro je morao promijeniti momčad. U Interu su mu govorili da promijeni menadžera. Petero djece išlo nam je u školu u tim trenucima, a onda su počeli problemi s klubom i navijačima. Mi smo tradicionalna obitelj i to nam je donijelo ogromne probleme”, rekla je Wanda.

Nakon što je Corone objavio članak koji tereti Marcela i Wanda za preljub, oni su, zajedno s Icardijem, njezinim bivšim suprugom, podigli tužbu, kojom traže odštetu.“Nikom nije jasno odakle im ta lažna priča, nikad nisam imala ni broj telefona Marcela Brozovića. S njim se uopće nismo družili”, dodala je Nara. Perišić je s obojicom igrao u Interu, ali nije poznato zašto je baš on pozvan na svjedočenje. Icardi se po drugi put nije pojavio jer je ostao u Turskoj, pa je njegova optužnica odbačena.

https://www.instagram.com/p/Cl61Y7FhXeT/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ipak, Brozović i Nara i dalje traže odštetu. Wanda Nara, 36-godišnja manekenka, prvotno je bila u braku s nogometašem Maxijem Lopezom. Njega je ostavila nakon što ga je neko vrijeme varala s njegovim bliskim prijateljem, Icardijem. Krah petogodišnjeg braka bio je poprilično gadan, s obzirom na dugogodišnje prijateljstvo dvojice nogometaša.

Kasnije se više puta pisalo se kako je varala i njega, ali te tvrdnje nisu dokazane. Trenutno se razvode nakon osam godina kontroverznog braka. Borbu će Wanda i Mauro voditi i za skrbništvo nad dvije zajedničke kćeri, Francescom i Isabellom. Wanda iz prvog braka ima trojicu sinova.

https://www.instagram.com/p/CmNFWO0uoDp/?utm_source=ig_web_copy_link

Facebook Comments

Loading...
DIJELI