Drastična promjena karijere, od Danijele se to nije očekivalo: Dečko joj napisao pjesmu pa je i otpjevao

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Otkako je javnosti priznala da voli osebujnog kriminalističkog inspektora Josipa Pavića , pjevačica Danijela Martinović živi punim plućima. Čini se kako je njihova ljubavna priča inspirirala ne samo Danielu, već i njezinog partnera.

Naime, nakon 16 godina pauze, Josip se ponovno okupio sa srednjoškolskim bendom ‘Izvan zakana’. Novi album najavljuju pjesmom ‘Na kiši plešem’ koju je napisao samo za Danijelu.

Josip je roker u duši i glazbom se bavi cijeli život, no sada joj se sa svojim bendom ozbiljno posvetio. Ostavio je posao u policiji, na tu je odluku, kaže, najviše utjecao stres.

‘Pomagati i služiti velika je odgovornost i svakodnevno bezuvjetno davanje. O svom radu ne smijem govoriti niti davati izjave, ali ću samo reći da to već neko vrijeme nije moj izbor. Trenutak kada stresan način života počinje utjecati na vaše psihofizičko stanje je trenutak kada se trebate odlučiti na promjenu načina života i navika. Život je lijep i samo jedan. Ima drugih, manje stresnih načina na koje mogu nastaviti davati i pomagati’, rekao je Josip za  24 sata.

Za svoju ljubav, Danijelu Martinović, napisao je pjesmu ‘Plešem na kiši’ i objasnio zašto ju je na kraju otpjevao.Hrga iscrpnom objavom sve iznenadila: ‘Nisam pokvarena osoba, duboko to vjerujem, neki neće nikad prihvatiti Hrvatsku’

‘Odmor od glazbe je nešto što mi je očito bilo potrebno. Svatko od nas je na neki način zatvorio neko poglavlje u svom životu i glazba nas je sve vratila na isto mjesto u isto vrijeme. Točno tamo gdje smo stali prije 16 godina. Ali ovaj put neopterećeni možemo nastaviti s onim što je za nas divna dječačka igra, a to je glazba ‘, rekao je Josip.

‘Danijelu sam pustio pjesmu dok je još bila u demo verziji.  U tom trenutku mi se činila idealnom za pjevačicu, jer nikad nisam pisao ni pjevao balade. Nakon što ju je nekoliko puta preslušala, rekla mi je:  ‘Ova je pjesma drugačija i nekako tvoja. Mislim da bi to trebao snimiti s bendom . Nije me trebala puno nagovarati’, priznao je rocker te otkrio da su i ostale pjesme s albuma rokerske, a to voli i Daniijela.

“Možda nećete vjerovati, ali Danijela je prava rokerica u duši”, zaključila je pjevačica.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI