Gledatelji Superstara ne kriju razočaranje: ‘Da mi je znati koju vezu ima u žiriju’

Foto: Screenshot/RTL

Hana Ivković u subotu navečer je dobila titulu Superstara i odnijela novčanu nagradu od 50 tisuća eura. Uz Ivković, u finalu su sudjelovali Toni PeruškoPetar Šegedin i Dino Miklaužić.

Pobjednica je za nastup u superfinalu izvela pjesmu “I’ll Never Love Again” koju je u filmu “A Star is Born” (Zvijezda je rođena) otpjevala Lady Gaga. “Hvala gospi sinjskoj”, rekla je Severina nakon njezine izvedbe, dok se Hana rasplakala slušajući komentare.

‘Da mi je znati koju vezu ima’

Gledatelji nisu bili oduševljeni nakon njezine pobjede, a svoje nezadovoljstvo su glasno izrazili na društvenim mrežama.

“Da mi je znati koju vezu ima u žiriju da je prošla nezasluženo u Finale pa u Super Finale nema šanse da pjeva bolje od Petra Šegedina dečko je za puno nas Super talent ovo je čista namještaljka u to me nitko ne može uvjeriti. Petre Sretno i pozdrav iz Poreča”, “Šteta, sve cure koje su ispale pjevaju bolje od nje…potpuno nezasluženo tu gdje je”, bili su samo neki od komentara na njezinu pobjedu.

Tužna vijest za hrvatsku klasičnu glazbu: Preminula pijanistica Pavica Gvozdić, oglasila se i ministrica kultureOdabrao baladu Bon Jovija

Dino je za superfinale odabrao baladu “Bed of Roses” rock grupe Bon Jovi. “Ti si dovoljno pametan i znaš da u ovakvim showovima glasaju djevojčice, to znači da je on htio da Hana uđe s njim u finale”, našalio se Tonči Huljić, ali se gledateljima taj njegov komentar nije svidio.

Izvor: Instagram(@superstarcroatia)

“Onaj Huljićev komentar dno dna”, samo je jedna od kritika u komentarima, a nije se svidio ni Niki Turković.

Grašo pozirao s dragim ljudima, baš se skupila lijepa ekipa: Ljudi sve oduševljeno komentirali

Podsjetimo, nakon posebno napetog superfinala u koje su prošli Hana Ivković i Dino Miklaužić, pristiglo je 100 tisuća glasova, a kao prvi hrvatski Superstar proglašena je 17-godišnja Hana. “Kompletno si napredovala”, rekao joj je Tonči. Filip je rekao kako je ona brušeni dijamant. “Ne skrivaš se iza emocije, ideš joj direktno u susret. Moja vrata su ti otvorena”, dodao je.

Iako je Dino očigledno oduševio publiku u studiju i žiri, više glasova je ipak dobila Hana koju je on i smatrao svojom najvećom konkurencijom. “Radiš to savršeno, ja imam povjerenja u tebe. Nikad ništa ne fulaš,” komentirala je Nika njegov nastup.

Foto: RTL
Facebook Comments

Loading...
DIJELI