Hrvati oduševljeni Acinim novim gostom: ‘Ovu nedjelju sad zbilja jedva čekam’

Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

Televizijski voditelj Aleksandar Stanković već je kultno ime na malim ekranima. Njegova emisija Nedjeljom u 2 iz tjedna u tjedan bilježi visoku gledanost, a Stanković prije svake emisije na društvenim mrežama najavi idućeg gosta, što redovno izaziva burne reakcije fanova, što se dogodilo i ovog puta.

Aco je, naime, najavio kako mu ovog vikenda u goste stiže magistar neurofiziologije dr. Ranko Rajović, a uz fotografiju gosta podijelio je i jednu njegovu izjavu na temu nasilja među djecom.

“U virtualnom svijetu na najbrutalnije načine ubijaju jedni druge i ne mogu razviti empatiju prema okolini. Empatija je najvažnija i ona nas razlikuje od kompjutera. Nije u tehnologiji najveći problem, ali, ograničite djeci mobitele”, navodi se, između ostaloga, u objavi.

Foto: Ivana Grgic / CROPIX

Najava naišla na gotovo jednoglasno odobravanje

Kako to gotovo uvijek i biva, njegova najava i ovog puta privukla je veliku pozornost, a na Facebooku je na nju reagiralo 1,9 tisuća ljudi, kao i više od 180 komentara. Ono što je zanimljivo jest da većina pratitelja se slaže s tvrdnjom novog gosta Aleksandra Stankovića.

Foto: Jure Miskovic / CROPIX

“Bravo za izbor gosta, ovu nedjelju sad zbilja jedva čekam”, “Divan gost ,ja ko drukčija slažem se s njim”, “Emisija treba trajati 5 sati, odličan gost”, “Izvrstan gost i goruća tema”,  “Radujem se ovoj emisiji! Svaki roditelj treba ovo pogledati”, “Rajović je vrhunski stručnjak”, “Rezervirati ću termin za nedjelju”, komentirali su fanovi.Podsjetimo, u prošloj emisiji Stanković je ugostio književnika i profesora na odjelu za germanistiku zagrebačkog Filozofskog fakulteta, Kristiana Novaka. Za vrijeme trajanja emisije, rasprava se većinom fokusirala na književnost, sve dok Aco nije malo skrenuo u političke vode.

Zanimalo ga je planira li se ovaj jezikoslovac ikada baviti politikom, na što je dobio negativan odgovor. “Ne. Sve poruke koje dobivamo od političke elite su manipulacija. Ja bježim od vodećih pozicija općenito jer moraš donositi odluke zbog kojih nećeš nekome biti drag”, smatrao je Novak.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI