NENAD TATARINOV OTVORIO DUŠU: Od djetinjstva se bori s jednom bolešću, a na medijsku pozornost već se naviknuo

Foto: Instagram

Nenad Tatarinov, suprug popularne pjevačice Maje Šuput i otac malenog Blooma za In Magazin rekao je kako se naviknuo na medijsku pozornost koju izaziva njegova supruga.

”Nisu možda sigurni, ali iskreno ne idem za tim ja vjerujem, a tako se i osjećam da sam isti kao prije. Pogotovo kad vide malog Bloomića onda da, naravno kad je Maja, to je neka druga priča. Bloom je iznimno popularan, jedan širok krug ljudi prati Blooma zbog njegove posebne energije, barem tako mi vjerujemo, njegove posebne energije, posebnog duha. Postao je jednostavno neminovno vrlo interesantan široj publici, tako da on je zvijezda”, zaključio je Nenad.

Maleni Bloom od jeseni kreće u vrtić, a svu brigu o njemu Maja i Nenad podijelili su ravnopravno.

”Imamo tim koji uskače ali smo tu vrlo, vrlo sami koncentrirani na njega i ponekad kad stvarno nam zatreba onda imamo pomoć. Tu smo oboje kod nas je to jedan timski rad koji jednostavno nema druge opcije, od početka smo involvirani oboje u istoj mjeri. Mi vjerujemo da je jedino tako moguće dalje. Na kraju krajeva treba uvijek naći nekakav trenutak kad se možemo posvetiti jedno drugome to je isto tako bitno, to se ne smije zaboraviti”, kaže Nenad.

Od djetinjstva se Nenad suočio s kožnom bolesti vitiligo, koja uzrokuje gubitak pigmenta i pojavu bijelih mrlja na koži.”Nemam nekakav problem s time. Vitiligo imam dugi niz godina otkad sam možda osnovna, srednja i već dulje vrijeme je tako kako je, nadam se da se neće raširiti”, kaže.

40. rođendan proslavio je nedavno na Ibizi, a upravo su putovanja još jedna zajednička strast bračnog para Tatarinov. Oni su pravi primjer kako skladan par može dobro funkcionirati i privatno i poslovno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI