NESTANAK KOJI JE SVE ŠOKIRAO! Oglasio se menadžer pjevačice i u velikom je šoku: ‘Vidio sam propušten poziv, zbog zdravlja je nedavno odustala od turneje’

Cropix, Mup/

Vijest o nestanku bivše pjevačice E.T.-a Katarine Raunek Omazić odjeknula je domaćim medijima, a sada se o ovome oglasio i njen menadžer Renis Gržinić.

”U šoku sam nisam imao pojma, sad sam iz medija saznao da je nestala, čuli smo se još neki dan, a jučer ili prekjučer vidio sam i njezin propušten poziv, ali zbog gužve nismo na kraju uspjeli stupiti u kontakt. Katarina nam je i sama rekla da posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema i da zbog toga mora odustati od zakazane turneje Flashback na koju E.T. ide s Colonijom i Karmom”, rekao je za Večernji list.

Jedna stvar ga je posebno zbunila.

”Čak nam je i sama savjetovala da pronađemo novu pjevačicu koja će ju zamijeniti, ne znam zbilja što bih vam više rekao…Zaista me zatekla informacija o Katarininom nestanku”, završio je.

Na upit što će sada biti s turnejom koja je trebala početi uskoro, odgovorio im je kako su odmah nakon što ih je Katarina obavijestila o zdravstvenim problemima dogovorili da na turneju krenu s pjevačicom Meri Andraković, novom članicom E.T.-ja jer su puno truda uložili u ovaj projekt i nisu htjeli odustati.Podsjetimo, Katarina se samoinicijativno udaljila iz bolnice Sveti Duh u srijedu navečer nakon čega joj se gubi svaki trag.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI