Allegri nahvalio Buffona i žestoko iskritizirao Mandžukića i Pjanića: ‘Mora prestati to raditi, ne iskorištava svoj potencijal’

Instagram: Mario Mandžukić

Trener Juventusa poznat je po britkom jeziku i više ga se može čuti kako kritizira nego kako hvali, a malo je, eto, iskritizirao Mandžukića.

Juventus je možda i lakše od očekivanog svladao Monaco u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Torinska momčad slavila je s 2:0, a za pobjedu je oba gola zabio Gonzalo Higuain. Svakako valja istaknuti kako je Allegrijeva momčad odigrala fantastičnu obranu koja je onemogućila svim Monacovim zvijezdama da se ‘razmašu’.

Jasno, veliku ulogu odigrao je Gianluigi Buffon koji je nekoliko puta branio ‘zicere’ i zaista je bio jedan od najboljih na terenu. To je nakon utakmice prepoznao i Massimiliano Allegri koji ga je pohvalio.

“Čim malo zagusti na terenu, tu je Buffon. On je i dalje najbolji vratar svijeta i uvijek je spreman za velike utakmice”, komentirao je Allegri.

Trener Juventusa poznat je po britkom jeziku i više ga se može čuti kako kritizira nego kako hvali, a malo je, eto, iskritizirao Mandžukića. “Dobro smo započeli utakmicu, ali onda su nam nogometaši Monaca počeli stvarati probleme. Pratili smo svog čovjeka previše puta premda smo se trebali držati pozicije, to posebice ide Maria Mandžukića”, veli Allegri.

Također, bio je ljut na Pjanića. “Veoma sam ljut na Pjanića jer može biti jedan od trojice najboljih veznjaka na svijetu, ali svaki puta kada doda krivo, ponaša se kao da je kraj svijeta. Mora ostati miran jer njegov je potencijal samo djelomično iskorišten”, kazao je Allegri.



Allegri je dosta iznenadio ubacivanjem Barzaglija na poziciji desnog beka, a premještanjem Alvesa na desno krilo. To je značilo kako će Cuadrado morati na klupu. “Ma nema tu puno filozofije, to je jednostavna odluka zapravo. Khedira je suspendiran, Monaco je najopasniji iz kontre pa mi je trebao igrač koji može djelovati preventivno. Isto tako, trebali smo nekoga tko je čvrst u skoku kao što je Barzagli, a on je odigrao fantastično, posebno zbog toga što Marchisio nije igrač koji je dobar u skoku”, objasnio je talijanski strateg.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI