BORJAN PRIMIO GOL IZ KORNERA, TO SE RJETKO VIĐA! Milan se baš propisno osramotio, srećom spasili ga suigrači

Foto: GuliverImage

Nogometaši Crvene Zvezde  pobjednici su Kupa Srbije. U finalu su na stadionu Rajko Mitić savladali Čukarički s 2:1 te su tako i treću sezonu zaredom osvojili duplu krunu. Zvezda je tako i dalje nastavila svoju dominaciju u tamošnjem nogometu. Ali osim dvostruke krune, pamtit će se i jedan spektakl! To se doista rjetko viđa. U 20. minuti gledatelji su mogli vidjeti stvarno spektakularan gol iz kornera koji ide na dušu Milana Borjana, kanadskog Srbina na golu Crvene zvezde. Nogometaš Čukaričkog iz kornera je izravno gađao gol Milana Borjana, kao da je znao da će golman kanadske reprezentacije izaći na prvu vratnicu. Docić ga je majstorski prebacio te doveo svoju momčad u vodstvo protiv favorizirane Zvezde.

Igrači Crvene zvezde uspjeli su se oporaviti od šoka i u nastavku utakmice preokrenuti rezultat na 2:1. Junak preokreta bio je Aleksandar Pešić koji je zabio najprije u 60. minuti pa onda i u 75 za konačnih 2:1.  Još nam je svjež nastup Borjana u dresu Kanade na SP.

Borjan je igrao protiv Hrvatske prije samo šest mjeseci. Vatreni su mu zabili čak četiri gola, a svojom nespretnošću je ulijevao nesigurnost u reprezentaciju Kanade koja je ispala u grupi, a Hrvatska je otišla do bronce. Na utakmici je naišao na brojne provokacije hrvatskih navijača zbog svojih nepromišljenih izjava koje je više puta znao izreći te je stalno bio pod lupom  zbog istih.

GOL MOŽETE POGLEDATI – OVDJE

Facebook Comments



Loading...
DIJELI