BOYSI BRUTALNO NAJAVILI NAJVEĆI DERBI! ‘Za bijednike iz Splita nema većeg poniženja’: Oglasio se i klub zanimljivom fotografijom

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Ove nedjelje je pred nama najveći hrvatski nogometni derbi. Od 18 sati će se u sklopu 32.kola sastati Hajduk i Dinamo.

Dinamo će u Splitu, na terenu najvećeg rivala, imati priliku osigurati novu titulu prvaka Hrvatske. Do kraja sezone ostalo je još pet kola, a Dinamova prednost je trenutno 12 bodova. Računica je vrlo jasna, ukoliko Dinamo u Splitu osvoji bod osigurat će novu titulu prvaka jer od Hajduka imaju bolji međusobni skor. Momčad Ivana Leke neće se tako lako predati, žele srušiti velikog rivala i ostati u borbi za naslov prvaka, ali to neće biti tako jednostavno. Uz sve Hajduk i trener Leko imaju velikih problema s ozljedama i izostancima igrača, a dvojica nemaju pravo nastupa zbog žutih kartona.

Jedino pobjedom u derbiju na Poljudu Hajduku ostaju tek matematičke šanse za osvajanje titule. Utakmicu su na svom Telegram kanalu najavili i Bad Blue Boysi.

”IZAĐITE NA BALKONE…

U nedjelju imamo šansu osigurati naslov prvaka na stadionu najvećeg rivala.



Za ove bijednike dolje nema većeg poniženja od toga da nas gledaju kako slavimo u njihovoj kući. Idemo im posolit tu ranu još malo, da boli još više!

Hoćemo pobjedu i titulu već u nedjelju!

SVI U SPLIT!”, stoji u poruci.

A utakmicu je najavio i Dinamo na svojem službenom Facebook profilu te je poslao poruku navijačima.

“Prva match lopta! Svi u Split”, napisao je Dinamo uz zanimljivu ilustraciju na kojoj ključni igrači zagrebačke momčadi kreću u pohod na trofej osvajača domaćeg prvenstva.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI