DALIĆ DOBIO NOVE BRIGE PRED UTAKMICU GODINE! Oršić propustio zadnji trening pred Brazil, otpao je iznenada

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Posljednji trening hrvatske reprezentacije uoči ogleda četvrtfinala Svjetskog prvenstva protiv Brazila propustio je Mislav Oršić. Baš kao što je Borna Sosa bio prije nekoliko dana, sada je bolestan Oršić, koji ima povišenu temperaturu. Zbog toga je ostao u hotelu i vjerojatno neće konkurirati za utakmicu s Brazilom.

Oršićeva povišena temperatura ostavila ga je bez treninga sa suigračima u situaciji u kojoj se traži najbolji odgovor za brazilsku opasnost na krilima, a u toj priči, svoju bi ulogu imao i 29-godišnji dinamovac koji je dan prije susreta propustio posao na terenu.

Oršić je bio jedan od kandidata za pridružiti se Perišiću na krilnim pozicijama te je imao možda i najveće izglede dosad za početi utakmicu na Svjetskom prvenstvu u prvih 11. Njegova brzina bila bi korisna protiv isto tako hitrih brazilskih krilnih igrača. Sada će za to mjesto bitku voditi Nikola Vlašić i Mario Pašalić.

Marcelo Brozović pridružio se momčadi nakon što je u srijedu imao poštedu, a trenirao je i Josip Stanišić, koji zbog problema s mišićem nije konkurirao za utakmicu s Japanom.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI