Dok se Hajdukovci znoje u Sloveniji Perišić osvanuo na Poljudu: Zanimljivo je s kim je odradio trening

Foto: Screenshot: Instagram

Ivan Perišić dobio je poštedu u Hajduku, odnosno godišnji odmor. Vratio se s Eura na kojem je Hrvatska ispala u skupini i dobio slobodno do 12. srpnja, kada bi se trebao pridružiti ostatku momčadi na pripremama i uoči sezone. Oni su trenutačno na pripremama na Bledu pod vodstvom novog trenera Gennara Gattusa.

Hajduk je tamo odigrao tri pripremne utakmice, a čeka ga zadnja, protiv Fenerbahčea. Zatim se vraća u Split pripremiti se za kvalifikacijske utakmice Konferencijske lige protiv HB Torshavna s Farskih otoka. Prvu utakmicu Hajduk igra na Poljudu 25. srpnja, a uzvrat je 1. kolovoza.

Napeta situacija u studiju HRT-a: Nahvalio Mamiće i Bjelicu, pa ga prekinuo bivši trener Dinama

Dok mu se suigrači pripremaju u Sloveniji, objavljen je video Perišićevog challengea na Poljudu, snimljen prije tri mjeseca. Snimio ga je influencer Mo Ali Hedydarpour, koji na Instagramu ima više od milijun pratitelja.



Proslavio se snimajući izazove s nogometnim zvijezdama. Nakon što je to napravio s Neymarom, Fodenom i Brunom Fernandesom, svratio je na Poljud, gdje je uposlio Perišića i Leona Dajakua koji trenira samostalno jer je otpisan za ovu sezonu i traži mu se novi angažman. Video izazova s njima objavio je na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mo Ali Heydarpour (@moalifc)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI